[I/A]Super Gundam Royale(2) 發圖誤中1001

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
試左成個星期3連都未試過中4星
1058 女帝pool

3星
3星
3星

我會試到女帝pool 完

女帝啊

其實你咁試,已經可以有幾次十連

我10連出舊野 所以試下哩個方法
抽左750石都無女帝

4抽 4抽咁中左
想要ta exia/自由
有無巴打可以no coin過zz超指令
想睇下隊型

d防type卡姐惡過馬撚
想睇下隊型

type卡我都ok清到, ko埋京麥剎
zz真心難, 係咁開盾, 落隻zaku3/量卡有薄皮
想睇下隊型

想睇下隊型

zz我用一隊team2可以過晒,但重創
京密煞我就俾前四ro重創左
想睇下隊型

T-A 紅迷紅迷
每入一個WAVE都援護+月光蝶 殺剩一隻就回血/SP
3回合後命中下降完左就清去下層

好惡搞
想睇下隊型

zz我用一隊team2可以過晒,但重創
京密煞我就俾前四ro重創左

求屌打京密煞隊形
唔好太離地
想睇下隊型

T-A 紅迷紅迷

好惡搞

咁我試下ta nu 紅迷試下先
入完三星機 個問題就變左要CON幾多次

機屬廢廢地,打zz要洗援護

打量卡暈下補下慢慢清
冇死機去打京密剎就唔難
想睇下隊型

T-A 紅迷紅迷

好惡搞

屌打京密煞

利申無萬惡既fauc

打量卡暈下補下慢慢清
冇死機去打京密剎就唔難

有無con?

打量卡暈下補下慢慢清
冇死機去打京密剎就唔難

有無con?

終於打完 MVP係機白卡 兩關打哂 招技仲要係貫通全體
Z關帶兩部射機都唔洗CON過到 因為機隊執埋THE-O尾刀
想睇下隊型

T-A 紅迷紅迷

好惡搞

屌打京密煞

利申無萬惡既fauc

附上隊型

team2打zz, fauc主力二技
zz打淨10k hp, 再用team1執雞

team 1打量卡邊回hp邊打
每ro入場先放緩攻削2/3血
紅迷只回sp, nu有技就放, ta只用普攻同回血

ps 紅迷真係mvp

用Team 2無限loop stun + 回血
再用Team 1 大大力尾刀 1 take pass

呢隊清完京麥剎

呢隊埋zz尾

用Team 2無限loop stun + 回血
再用Team 1 大大力尾刀 1 take pass

寫漏
打魔鬼10-3
新關仲難過對住欣宜打飛機
zz關隊伍

留意返射z被克屬,但京密剎好易打
z既超師令點過
z既超師令點過

防重高II + 防百式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞