[I/A]Super Gundam Royale(2) 發圖誤中1001

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
點打都係打唔到z既超師令……
隻the o痴撚線,一下可以殺死我d機

有咩機先?

有咩機先?

4,5星既機同人就得呢d
圖太多唔好意思求指教點過

第一次 1BP ko 超boss

用邊3隻打

用邊3隻打

用哩一隊

唉 好慘 信用卡課唔到金 好仆街

用邊3隻打

我用紅力奇 射獨 delta plus都可以一珠ko
人係兩隻波2+泳裝馬茜

用邊3隻打

人係兩隻波2+泳裝馬茜

泳裝!!?
好灰
10000yen 得個武士道咁大把
繼續求好友
7 個人 有4 個有專機
中另外3 個其中一個

用邊3隻打

人係兩隻波2+泳裝馬茜

泳裝!!?

用邊3隻打

人係兩隻波2+泳裝馬茜

泳裝!!?

屌你老母逼9我課金先出比我

屌你老母逼9我課金先出比我

最衰保底抽得一次
想中埋剎那同三日月

課金抽唔係保底又唔抵
其實個堆人係咪得杜門有用

11+1...
無專機都唔知開心定唔開心好

11+1...

11+1...

喊出嚟...

泳裝!!?

夏天再出過
唉 想課金都課唔到 iphone 轉埋機 開新acc 課唔到

android 開新JP acc 又課唔到

想補到課一次姐 正仆街

單抽中張武士道 屌你 一開戶就有佢

俾錢你駛都唔俾課 on9

買定itunes 卡過年吧😭
大將軍巴打

我係eprice 見到10000yen 卡最平 都係深之都

520 同king dxxxx

你係邊間買? 平過我係日本買wo 驚有伏 thx
大將軍巴打

我由PAD時代已經幫520買日版itune card 未試過有事
大將軍巴打

我由PAD時代已經幫520買日版itune card 未試過有事

收到 謝謝你
課金討論 求救

本人情況如下

我用開Iphone玩, A 日本 acc down game, 之後轉左港區用信用卡課金 之後遊戲即新。 我用B日本acc down同玩, 當要課金時轉返A acc. 但上次超熱源際短時間課左幾pack, 俾人ban左。咁我唯有用返B acc 加itunes 卡。
就算我開左 C acc, 都唔俾我課金。

之後用VPN 開左個google jp acc, 跟晒手續做,係play 度買過免費野,之後斷VPN 都SHOW yen $$.入game 係去到買石石果版,入埋信用卡但就出現error. 轉做hk acc 又入唔返課金果版。

我會申請返張JCB 卡,但應該入返純日本acc 就無問題?

請各位俾俾意見 thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞