[I/A]Super Gundam Royale(2) 發圖誤中1001

1002 回覆
4 Like 0 Dislike

果然ok, thanks巴打

我唔得既 得4x萬

要combo數有返咁上下,boss血有四百萬左右

開哂技就得

3隻jesta會係round2有個mega buff
但係用舊攻unicorn係乜鳩都冇
3隻4星攻unicorn仲少傷過3隻jesta
舊機冇人權
最多40萬
今次真係有難度

呢個組合夠多combo就可以打多過60萬,岩岩打左65萬

格果部好難打得郁

格果部如果你有射unicorn同delta plus可以輕鬆400k+

呢個組合夠多combo就可以打多過60萬,岩岩打左65萬

格果部好難打得郁

格果部如果你有射unicorn同delta plus可以輕鬆400k+

依隊在平均60萬
有冇人知打後有冇射type嚴選抽??

巴打知唔知紅色果d pt點儲
同埋儲夠四萬換邊部機抵d
用交換所隻獨角獸,隻新自護唔會開盾?

賣機/人
原生四星5000分 三星100分

賣機/人
原生四星5000分 三星100分

我覺得thunderbolt 果隻射zaku 唔錯

其實命運女神左下角啲日文點解
我見X1 都無既
想問問 其實有冇網址有寫邊隻四星值得升五星 唔知升邊隻先

五星有特別能力 或者大buff既
btw你有咩機
超boss 有命運女神 + 雙破防雙珠輕鬆第一
邊關易D撞隻大新安洲, 超boss 任撞親都係隻死人蟹

btw你有咩機

有冇好提議 淨係升到一隻

btw你有咩機

咩技算係大buff

btw你有咩機

格nu

btw你有咩機

你有咩人先?

btw你有咩機

你有咩人先?

人有呢d

btw你有咩機

你有咩人先?

人有呢d

淨係機嘅我推薦f91熱源,升上5*有兩招技
睇埋有專嘅我推薦女妖,熱源高達,射獨

依幾部升上去都勁,揀部有愛架啦

btw你有咩機

[img]https://na.cx/i/FONGv1m.jpg[img][img]https://na.cx/i/9UD5K3U.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/06/104413_7041e07526ad2df572842454517bba4e.jpg[img]

格nu

點解? 冇特別能力 冇大buff
雖然我都升左嚟等佢可以捱耐啲幫人回血

btw你有咩機

你有咩人先?

人有呢d

女妖係格定係射?女妖有愛

btw你有咩機

你有咩人先?

人有呢d

女妖係格定係射?女妖有愛

格,命女你無專
唔該哂迷西同碗巴
唔該哂迷西同碗巴

打高達最緊要有愛, 你升隻唔鐘意, 睇佢戰鬥畫面都係督口督鼻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞