[I/A]Super Gundam Royale(2) 發圖誤中1001

1002 回覆
4 Like 0 Dislike

點解要食

傻的嗎?

對單機可以stun到下世

咁唔食都可以stun到下世
點解要食

btw 真係要食無人阻你,不過想睇直播or貼圖

不如分享下你帶咩機唔食都可以stun到下世

格fauc加2部紅迷已經可以stun好耐,只係大約7,8turn 1次俾佢反擊

要升就一係做重課狗升到Lv max,升得嗰2%真係無用

唔好話人重課狗
靠佢哋重課,俾隻game營運到落去

請珍惜重課

利申:汪

隻驚既未來就靠你

利申課左都有3k
格fauc, 加兩隻5*紅迷 每回合SP都會少4左右
捱到廿幾個回合就會俾對面出到招
上次格隊打格自由俾佢出第二次招我已經死兩部 要con石
如果真係無限stun哪怕係打射屬開盾每次扣1我都贏梗 最多磨到出年

唔計stun guard

利申純討論 沙已縮
個超司令好似易打左既?

update過黎

對單機可以stun到下世

咁唔食都可以stun到下世
點解要食

btw 真係要食無人阻你,不過想睇直播or貼圖

不如分享下你帶咩機唔食都可以stun到下世

格fauc加2部紅迷已經可以stun好耐,只係大約7,8turn 1次俾佢反擊

要升就一係做重課狗升到Lv max,升得嗰2%真係無用

唔好話人重課狗
靠佢哋重課,俾隻game營運到落去

請珍惜重課

利申:汪

隻驚既未來就靠你

利申課左都有3k

我通常個pool有鍾意既機就會課10抽
好彩有節制識10抽有無都收手
如果真係無限stun哪怕係打射屬開盾每次扣1我都贏梗 最多磨到出年

利申純討論 沙已縮

所以我會鐘情回血風多
咩程況都得 萬能d
唔似依家d boss一有防封就棟左響度

利申純討論 沙已縮

所以我會鐘情回血風多
咩程況都得 萬能d

不過前題係要自己剋人地屬行先
例如 我唔會用回血格隊打射隊

利申純討論 沙已縮

所以我會鐘情回血風多
咩程況都得 萬能d

我就用ZZ高確率stun漢布拉比 格nu 紅骨一隊
有stun有回有輸出

利申純討論 沙已縮

所以我會鐘情回血風多
咩程況都得 萬能d

我就用ZZ高確率stun漢布拉比 格nu 紅骨一隊
有stun有回有輸出

Z先啱

中到應一應

要出手了
無石先出00

中到應一應

要出手了

呢個pool全skip
又唔出00R
我想講。。。。。。。終於中傻仔那啦

3000 conis 抽人

250石抽機飛落海, 聽日抽多11連啦

利申純討論 沙已縮

所以我會鐘情回血風多
咩程況都得 萬能d

超司令新安洲一開始防stun
用FANTD雙紅骨隊同佢互片幾個回合burst完個防stun會冇左
屎忽撞棍no con過關 不過冇用射屬
我想講。。。。。。。終於中傻仔那啦

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/09/143352_7fc9114bd97595c66dd4ed414eb67750.jpg[img]
3000 conis 抽人
250石抽機飛落海, 聽日抽多11連啦

記得用0EN關刷熟練度

利申純討論 沙已縮

所以我會鐘情回血風多
咩程況都得 萬能d

我就用Z高確率stun漢布拉比 格nu 紅骨一隊
有stun有回有輸出

原來我三部都有 下次互片試下用

不過回血流一定要啱剋屬
唔剋嘅一野扣二萬幾血點回都冇用
00 尾關唔難,9-3太恐怖,可能我得一部00機既關係

巴打9-3用咩隊 分享下

尾關援軍連續行動好痛

easy

巴打9-3用咩隊 分享下

9-3

尾關援軍連續行動好痛

援軍出場,隻再生已死,易過9-3好多

尾關援軍連續行動好痛

援軍出場,隻再生已死,易過9-3好多

尾關再生

今次好容易😀😀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞