[I/A]Super Gundam Royale(2) 發圖誤中1001

1002 回覆
4 Like 0 Dislike
抽新熱源44連,派撚左3隻死人妖高達先出f91

中咪算好, 慘得過我唔中

中咪算好, 慘得過我唔中

加油巴打

依度都有唔少重課

我知碗巴好重

迷西都未出現

迷西我唔清楚,我知碗巴重課係因為佢嗰時出zz重課中完post圖比人屌
想問下岩岩新玩抽咩POOL好 定等有愛既機先抽
因為見佢好似送左好多EX機咁
想問下岩岩新玩抽咩POOL好 定等有愛既機先抽
因為見佢好似送左好多EX機咁

如果有心抽限定機就刷到有f91先開

依度都有唔少重課

我知碗巴好重

迷西都未出現

屌你上面嗰個咪我打囉

我知碗巴好重

迷西都未出現

迷西我唔清楚,我知碗巴重課係因為佢嗰時出zz重課中完post圖比人屌

課金中都要俾人屌

迷西都未出現

課金中都要俾人屌

好撚耐喇,剛剛開game1個月到,好似係k9巴定另一個巴屌 因為佢一開始post張zz連專人,又無講自己重課,人地以為佢哂命咪屌佢

課金中都要俾人屌

好撚耐喇,剛剛開game1個月到,好似係k9巴定另一個巴屌 因為佢一開始post張zz連專人,又無講自己重課,人地以為佢哂命咪屌佢

嗰時我都未課 話說k9巴無過黎

我知碗巴好重

迷西都未出現

屌你上面嗰個咪我打囉

係wor

課金中都要俾人屌

你地後尾都係有保底先開始課姐下話 ?我玩到出ntd嗰期抽唔到就del左game,係出格fauc先玩返

你地後尾都係有保底先開始課姐下話 ?我玩到出ntd嗰期抽唔到就del左game,係出格fauc先玩返

我係馬反第一次復刻嗰時為左馬沙而課左3pack,開始萬劫不復

目標一 入手

今晚2230 再抽 11運

目標一 入手

今晚2230 再抽 11運

Unicorn個超難關個司令要1tick過???
隻unicorn最尾閪冧發脾氣剋屬半減都萬5一野

yes

機fauc or其他debuff機可以將隻鬥牛梗變返做chiwawa

課金中都要俾人屌

我停無再課
個google japan account ban咗

yes

機fauc or其他debuff機可以將隻鬥牛梗變返做chiwawa

我開始玩到依家仲未復刻過機fauc
人棍freedom嗰期開始玩

yes

我開始玩到依家仲未復刻過機fauc
人棍freedom嗰期開始玩

機fauc出左無耐,唔復刻有幾奇

11連抽

全3星

明早 1030 最後3抽 F91 超熱源際見
官方派石 忍唔到手

下個月再努力

官方派石 忍唔到手

下個月再努力

點解唔單抽
0079雙經刷邊關好?
屌 又要鐵球地獄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞