[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (3) 第三方同老翻野之外咩都傾得 歡迎互毒

981 回覆
10 Like 1 Dislike
個SET要3萬幾YEN...
我見佢果到寫已到倉,之後問幾時寄到完全唔應機 煩撚到佢嘔先講工作人員放假
嬲嬲地按退錢 佢今日即退左 屌那星
我想知係集運問題定係中國境內快遞問題。
正常應該都想做生意啊。
之前有叫我用QQ同WECHAT搵佢 都搵唔到佢,加左都係無應機 都問唔到咩事
咁就似係鬼了, 正路唔會叫你用淘寶APP以外嘅渠道搵佢, 因為易出事。
佢叫D預訂左既客加佢QQ同WECHAT既...
其實我都係咁做,
不過剩係招呼熟客, 因為到貨時間太難就, 我怕煩。

生客都叫你用淘寶官方聯絡以外嘅方法, 真係要小心。
不過你安全退到錢, 都OK嘅。

同埋如果我個批貨到左, 我都會上嚟講聲, 等大家參考下。
皆旺地下間g toy 2480 fullset,我決定等現貨,反正呢掛都炒唔起

壽屋要出勇者系列模型

黃金勇者
報料辛苦晒!

壽屋香港有代理, 應該唔會炒, 爽
射左
應該好多人一齊射
依家都仲係當初訂價, 仲入得過
如果BAMDIE肯全力, 無得打,
但依家嘅只係毒瘤BAMDIE, 都仲有得玩下。
入左隻限值黑三一..
買完之後無咩愛
業界最勁個班人同最強技術確實係BAMDIE度, 連最多拉神都係佢地手上,
佢地肯出八九成力, 無人打得過BAMDIE,

但依家真係....叫佢毒瘤都已經俾面佢。
我都入左黑真GETTER, 黑中二GETTER諗緊

各位個荷包同櫃準備好未?
cls
仲可以同壽屋自己出嘅機娘連動。

只要係膠料度再做好啲, 再嬴BAMDIE唔係無可能!
反正機娘呢PART已經嬴左

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞