[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (3) 第三方同老翻野之外咩都傾得 歡迎互毒

981 回覆
10 Like 1 Dislike
巴打咩途徑買???
利申: 少經驗
眼殘,自膠
一扭都係賣緊999
有興趣既清可以入一入
大家交流下無咩所謂, 最後俾錢時記得記得記得要揀美金, AMAZON個RATE差到PK
日本全新都12600了。
650或樓下我都郁手
12600對番港幣都要差不多900喎.
低過原價, 同埋只係跌價嘅開始
信用卡係咪唔洗特登搞啲咩都可以比美金?
Thx bro
有無巴打買咗呢隻三式機龍?

有啲心大心細
但九月又出另一隻平啲

不過啲質料好似無咁好,未決定到邊隻
係, 信用卡公司會用佢個RATE收番你港紙,
雖然信用卡公司個RATE都唔好, 但點都好過AMAZON
三式機龍新呢隻, 隔離SHM POST有巴打啱啱出時買到1000樓下, 咁就超抵, 唔想煩貴少少就AMAZON US搞掂。

下面個隻係咩廠?

Aoshima 青島
謝, 但就咁睇, 可動好似麻麻
終於有時間砌 ⋯⋯

聽晚先合體

想問問大家,依家啲食玩質素如何
見到呢個電光超人出返有啲心動

但又驚唔抵玩
我寧願佢出係啲line度
(如果佢有出只係我唔知請單聲

買喱套囉
不過megahouse出, 唔知質素點
辛苦晒! 望落其實出得唔錯啊
我正想講, GOODSMILE又好, BANDIE都好, 呢兩套都可以,
千祈唔好揀MEGAHOUSE, 絕對會爆粗
Molamola

「紅之牙、太陽神」炎皇合神
「METAMOR-FORCE “BARI”ATION」系列商品化決定!!

請留意本年內的後續公佈!

It is confirmed that "Sol Gravion" will also appear in “METAMOR-FORCE “BARI”ATION” series!!

Please stay tuned for further information in the near future!
提提大家, 依家隻God Gravion唔算貴, 衝啊
唔知會唔會出part 直接比god gravion合體
斷估唔會直接出過隻新掛
其實依家呢隻係SOL SIGMA GRAVION定SOL GRAVION都未知...
佢有人性嘅就出前者, 等我地自己換甲玩(雖然甲唔啱色, GSG的話)
出PARTS應該機會唔大了
千值練換色帝嚟喎
同模唔同色肯定照出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞