[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (3) 第三方同老翻野之外咩都傾得 歡迎互毒

981 回覆
10 Like 1 Dislike
新山口波波轉輪式,擺POSE難度S+++級,勁嘅可以擺得好靚;
面好大機會炒,上色都係…
價錢唔貴想試,可以搵特價貨試左先。

利申:屋企得堆舊山口式同舊山口波波轉輪。
係,1/12
山口式$20我都唔買,隻菜出油出到乜

D膠太軟,加上卡卡關節其實只適合用落部分既位,全隻用根本係玩自己
千仔超重神係咪已經發左貨
fb見到
舊山口式唔係波波, 最常見係勇者王連鎚仔, 超龍神等等

新山口式得波波關節, 就係240個堆, 新個啲無咁易出油, 可以買一隻玩玩
大隻買唔起無興趣, 細隻當堂想玩
新個啲唔會出油了, 用料好左好多, 同埋粒波波都有力左。

但擺POSE的話, 確實係玩自己...
唯有等FACEBOOK上面啲REPORT
垃圾TD肯定一面倒踩
高可動既玩具大隻有樣唔好,就係好容易玩到攰
細細隻隨手拎起玩幾開心
同意!!!
PLAYARTS改我放棄就因為呢個原因
呢隻會場版都做得唔錯,但白色普通版就太少detail,望落好膠,另外要小心大陸ko版
我唔追了, 睇下有新產品再買。
多謝指教
咁快就有!?
未收到電話
咁快出貨?
係咪拎得? 我有訂
老千出貨分幾批的, D4TOYS同千值殿係絕對最早, 其他地方訂的話要等下
1/12好似仲未出透明同戰損版
另外黑色雞腳都追得過,信和見$268

睇吓今晚過唔過到海關post開箱文
多謝報料, 但呢排洗費太大, 再買會俾人吊起嚟屌
等睇靚相

雖然個人唔太鐘意間廠同條友, 但都想睇隻電單車合體, 同埋倍功夫出成點
有乜嘢恩怨情仇呀
廠就EX合金, 人就我小器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞