[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (3) 第三方同老翻野之外咩都傾得 歡迎互毒

981 回覆
10 Like 1 Dislike
唔知熊貓成哥開唔開...
有冇巴打係出面已經訂左?
今日都係差d忍唔住衝左去入舊版vf25連重甲,好彩間仆街鋪無啦啦早收
膊頭不舉你都要去買...
本身有新vf25f
上個月去日本見到全新tornado parts 7000羊即deal
不過太橫太大所以都係除甲display
依家去日本好難搵到好價野, 一大班大陸留學生日日去捕住...
好記得09年去時, 係中野執到隻32XX YEN嘅老千破刃第二形態
無睇過破刃,不過我當年都想要紅色重甲果隻,但貴
破刃前半真係幾悶, 但打到紅髮出嚟開始就超展開, 值得睇一睇。
我想要漫畫後期隻楊過版, 但老千應該都唔會出...
舊年去東京都掃到幾隻平老變,但其實整體都係同香港差不多,除非香港唔見有人放,否則都廢事托
身痕...25f連重甲...
你預左當買雕像都OK嘅, 係唔玩得囉...
其實新貨好大機會香港仲平, 依家過去都會望, 但真係走馬看花算, 因為已經無好平嘅二手野。
我心中重甲得25s用得靚
25f一係tornado一係裸機
F第一集隻25S著住AP變形呢下毒死左唔少人...
不過我忍得住, 剩係入左27
冇喇,聽完大家講都係乖乖放棄,無謂拎錢出黎玩自己
而家後追一套重甲,個價貴過追一隻vf25好多
25s係正
其實菜機真係要硬食,1s 1j yamato爆肩,toynami又唔知咩貨色,要入25/31又焗住入dx...
YAMATO後期, 即係無幻彩窗已經唔會自爆肩, 除非你暴力扯, A社用料同時間短, 應該仲好, 但要2系3系就無計, 得BAMDIE
我唔追啦, 飛機好難DISPLAY得靚, 嚟緊我都想清緊啲砌好嘅模型
重甲飛機直情係柒
d分數全部去晒人形mode
人形都要上STAND, 唔係股關節...
我d菜全部果斷g mode
得閒影下相

貼下隻技mix
自膠唔係g mode🤦🏻‍♂️
VF-31 人型正

開呀玩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞