[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (3) 第三方同老翻野之外咩都傾得 歡迎互毒

981 回覆
10 Like 1 Dislike
會出覺醒版初號機

早知唔咁快訂隻正常版啦,無位啦
Why not buy them all

終於入左...
750連特典2手
你最近的確買得幾狂...
不過750二手都仲算可以嘅

又係個句, 得閒又有心情的話, 擺下POSE影下相~

GGGG支援,呢隻又係其中一隻best buy

係頭髮會出油麻煩少少
有無興趣大武士?
靚相正,
但想講我個隻仲未出油
覺得太貴, 會睇定啲先買
大武士舊版評價好差

新版唔見得會改善?

等平一兩舊博得過
笨大跟本就係不思進取
一直睇住佢大,睇住佢hea
到而家直頭食老本就算
好欣賞其他廠好努力咁突破
其中千仔係我見到最有heart 嘅一個
隻帝皇萬能俠就係代表之作
其實真係可以當兩件野咁睇,
舊個隻重視變型, 搞到個大書包咁同埋可動唔得。

新呢隻重點係可動同造型, 不過真係貴。
完全同意, 你去TOYSDAILY睇下班撚樣點樣踩老千。

我講BAMDIE毒瘤, 俾晒理由, 例如每出一樣野都留N手, 等出新版或新裝備;
或者係HOLD起一堆野唔出;
再有少少離題, 俾BAMDIE攞去撚嘅GAME, 邊隻唔係越出越Hea, 例如GUNDAM VS, 太鼓。

班撚樣就搬龍門話BAMDIE撚膠天下第一。
鬼唔撚知佢撚膠天下第一, 問題佢有冇心出野啊屌

啲人踩老千啲野易爛, 真三一同期啲MB又好得?
ARX7隻腳, OOQ隻手等等。
一咁講, 又有戇鳩話一間差, 老千可以出得更差?

明明兩間廠資源同經驗都無得比,BAMDIE出舊屎都有人捧,
老千有HEART出, 間中幾隻出事, 就好似殺左佢地老豆咁。

最勁係可以攞隻中二GETTER黃色褲嚟屌, 屌佢老祖, 邊隻GETTER 1唔係黃色褲?

邊間公司有Heart創新, 我相信明眼人都睇得出, 老千真係生產同QC度有好大改進空間而已。
相當年隻破刃, 天元, 可能量少, 全部都完美QC, 依家個啲都及唔上個陣, 單係呢一點, 又確實俾人屌。

點都好啦, 見到隻熱血最強, 真心希望BAMDIE可以KEEP住, 已經唔期望佢好似以前咁好, 只求KEEP住。
老千隻帝王真係屌打GX75
Bandie 超合金魂 近期得隻百獸王係勁鍾意 同覺得出得好先炒價入 其他不了
講起隻天元,真係一個遺憾,又想收但係又炒到好貴
咁老千帝皇都唔係完美, 腳合唔攏, 同埋股關節會自動變鬆。
以前都會高追舊野, 但依家朋友咁做, 我都會勸止, 理由如下:

1.) 玩具嘛, 真係唔係必需品, 等下啦, 天元計, 我覺得可合體合金魂唔係無可能, 半眼都幫BAMDIE做左一半以上嘅開發。
2.) 香港嘅濕鳩天氣, 膠又好, 鐵又好, 放得耐都會變質, 隨時一開就爛, 更何況二手。
3.) 有時睇下人地啲靚相就算, 反正自己影唔到咁靚, 亦無心機影...
所以家下都冷靜左,再加上炒價真係唔想追
香港天氣真係玩具殺手
我個櫃擺左幾盒吸濕大笨象
唔知咩體型呢,幾有興趣
有無人有宇宙騎士
係, 都係返去第一點, 合金魂, 或者其他廠, 遲早會有完全變型合體嘅紅蓮螺巖,
與其高追, 不如去旅行
我每個大櫃放三個, 都好快滿, 近排太濕...

香港啲仆街天氣真係所有收藏品嘅大敵, 除非有錢24小時長開冷氣。
迷你倉? 不了, 一把火燒晒咩都無。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞