[超大量收藏相, 慎入] 非老變機械人產品綜合討論區 (3) 第三方同老翻野之外咩都傾得 歡迎互毒

981 回覆
10 Like 1 Dislike
都係 套野戰鬥場面少
老千幾時肯出勇者王
肯出真係鳩衝

不過隻超重神真係唔平 成3000銀咁上下
勇者王只能等BAMDIE大發慈悲, 無計

老千隻GETTER皇帝我都1516緊...
我比較鍾意勇者係列
但Bandai 老千都無咩點出
Bandai超合金魂唯一隻勇者王 真係麻麻
老千出隻超重神又唔算係
BAMDIE隻熱血最強真係佛心, 如果反應好唔排除會上合金魂線。

勇者王第一隻要就合體, 但都做到GAIGOR咁靚仔, 其實我收貨了,
希望後面GFG可以再改良, 然後出隻好好睇睇嘅GGGG,
不過唔知要等幾耐了
其實我鍾意玩d柒柒古董野,有d風味
反而新果d靚係靚但搞到好複雜咁又怕玩爛
呢隻野真係點扭都唔斷,啪啪聲好爽皮

新呢隻MB幾有誠意,系列入面最重手,QC又無衰
完全同意, 其實唔止老千啲野脆弱, BAMDIE啲新野都一樣,

依家啲合金, 或者完成品玩具, 係擺設。
仲可以叫玩具嘅, 真係得戰隊機械人。
你呢張相毒爆! 呢次關節點?
同埋你訂唔訂到炮桶?
最慘係成日有d設計簡單複雜化,就好似vf1咁,幾廿年前已經做到咁既設計,唔明hi metal r點解仲要換咁多件黎變形
因為想兼顧外型同變形?
其實個人覺得YAMATO/ARCADIA隻1/60 VF1做得真係算唔錯了,
就係第一次好鬼緊
關節夠實
唯一要彈就係盾牌同手個連接件太實唔敢插得太實,唔係抆出嚟個時實斷

炮桶經隔離版巴打教成功係日魂訂左隻
夠實就好玩

同埋支持訂日魂, 港魂當玩家狗咁撚
千仔有出三一皇帝!!?
裙甲附近變黃有冇得救
最後三分鐘個隻其實就係皇帝
無得救, 雙氧水都係治標唔治本, 噴油會維持得耐少少, 但都係時間問題
以為係呢隻
之前係fb見過人用韓國洗頭水漂返白
BAMDIE有SHOW過, 但未必出得成
同雙氧水玩法一樣
笨仔出得,個比例會唔會
就係一隻肥佬GETTER

見呢隻做緊特價,入唔入好
好耐無收ASIAGOAL EMAIL了...

你見到幾錢? AA合金QC應該係Q版野中最高最好
新手留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞