[MOOMOO]MAMAMOO討論區[10] RED MOON COMEBACK 之演唱會不能停!3/10確定日本岀道!

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
想問下網上買完, 係咪過幾日就可以係購票通拎飛
咁輕易放棄
聽日就已經可以
由朝早10點已經㩒,㩒到1點左右有個靚位(伸展台邊第2個位),想俾錢時佢彈左出去冇左,㩒到而家都係咁派d山邊位,冇哂心機
我都係呀..但照買左...
真係好想睇現場
pk網,未夠鐘都彈
根據以往經驗,都係見唔錯就買,所謂靚位往往會因為各種原因而令你買唔到
其實呢首歌值15個一位
你知我知 首歌高質就ok
Decalcomanie 2.0
今次起碼多咗international fan
都好嘅
Decalcomanie係我聽過咁多首主打當中最高質最好聽既一首
我個人覺得ego>decal

另外鐘意yes i am既主題 特別moonbyul個段皺鼻rap
佢地4個係Kpop女團中外表唔係最出眾
但呢首歌講佢地特色 同講佢地以自己特色為傲
個份自信真係好有魅力
講真首首主打都好唔同好難比較 全部都正

mamamoo喺billboard social chart由47位跳升到26位
hyejin said they're gonna work hard like this for 2018, and are planning a trip for the following year. just the four of them, all with their own money.

開心
經理人表示
佢哋好似冇試過私人四個去旅行
兩個三個就試過

2018 Korea Music Festival Will be performing

Star Wind Flower Sun
Egotistic
Starry Night

They will perform in the 3rd part of the show.

• Red Carpet - 6:00PM KST
•Festival - 7:30PM KST

http://www.skpblive.com/2016/10/live-stream-ustream.html

MC Solar, Hwasa
https://www.youtube.com/watch?v=rH9M4Y5XNJc&feature=youtu.be
[ENG SUB] 180731 MMMTV4 EP13 너나해 Egotistic MV BEHIND PART3
日月嘅腹肌
FBE會react to Mamamoo
終於有次kpop reaction係有Mamamoo

補多張油膩星嘅腹肌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞