[MOOMOO]MAMAMOO討論區[10] RED MOON COMEBACK 之演唱會不能停!3/10確定日本岀道!

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
Rapper line真係
睇嚟今晚會爆post
有冇人得閒開新post
有咩要update
btw spotify到宜家都仲未有starry night係咪on9
一開場paint me嗰陣我見到星星係我面前啲眼淚已經滴左出黎
OST少咗suits嗰首you in my dreams
成員solo惠真未有
會唔會加don’t give it to me?
雖然係collab但呢首PAK咗咁多次好似值得紀錄下
或者擺LG打機mon廣告歌
https://youtu.be/8oX3bTGcFvY
頂 會唔會係我
唔係
有無今晚歌單
Solo 果part 我最鍾意華莎果部份,好有味道

Btw 音響極差,有時無咪聲

輝人有d 肥
屌咪係 佢嗰隻album都冇咗
華莎好有氣勢好霸氣
不過佢地四個既solo都好有自己風格好有心機

輝人啱啱好 其他既太瘦喇 見到華莎隻手瘦到啲骨好明顯

同台灣場一樣
搭車嗰陣見到前面搵到puzzle嘅人個福利(?)定唔知係一早去抽個啲福利
問佢借咗黎影相
惠真 真人正到癡咗線 所有成員真人靚過上鏡 超有魅力
中途去廁所嗰陣,係男廁入面見到幾條仔,相信嗰刻大家都有種互相關照嘅感覺
我隔離個兩個妹妹應援又大聲又跟得到
氣氛好好
有冇人聽日會去送機
岩岩坐我呢個肥毒側邊果個女仔,

我唔知你有無上兒登,我想同你講:

多謝你分享你影果d 相比我,你真係好好人

Btw:你有少少臭狐
有冇人好似發左場夢咁好唔真實
聽日又要準時起身返工
solo stage最感受到佢哋live嘅實力
舞又跳得激烈啲 尤其係輝人跳到彈下彈下咁 全首歌又要自己唱晒冇咁多時間回氣
但係佢哋依然係唱得咁穩定
唱到最最後我地衝晒去欄杆睇佢地
仲諗住完場 點知星叫晒啲member出翻十字台兜多次
超暖超感動
我嗰時除咗尖叫聲已經聽唔到任何野
淨係見到佢地行過嚟
我坐左邊j行 前後都有好nice嘅moomoo一齊吹水 一齊話啲位唔知做乜事咁 應援都算大聲~ 衝去前而差啲跌親又有人扶我 覺得呢個飯圈好有愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞