[MOOMOO]MAMAMOO討論區[10] RED MOON COMEBACK 之演唱會不能停!3/10確定日本岀道!

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
點解乜都冇得買真係諗唔明 咁鬼窮有錢賺又唔賺
驚唔賺掛....運費又貴...又要人手....又怕賣唔哂...
應該係窮得濟
但而家係益曬d代購
佢都冇諗過現場氣氛...賣左飛就算嫁喇
理得邊個賺邊個想買佢就係怕煩怕蝕唔會賣
希望mamamoo fans再多啲遲啲有個好啲既主辦幫佢地搞con
今次場又閪位又閪又咩都冇真係好灰
最怕要cut好多嘢
之前福利領取方法又話八月中公佈
宜家八月尾都冇消息

即刻澄清畀邊個知

差五萬幾個views就有得睇tipsy live
好想佢放返呢段vcr出嚟
真係好好J
又要等中字
冇字幕 但係星被罰咗去廁所一個人坐 同時另外三個喺出面玩嗰段好好笑
https://www.youtube.com/watch?v=1T9sij2J14s

[img]assets/faces/dog/wet.gif[/img] [img]assets/faces/dog/wet.gif[/img] [img]assets/faces/dog/wet.gif[/img]
又要等中字
冇字幕 但係星被罰咗去廁所一個人坐 同時另外三個喺出面玩嗰段好好笑

好想即刻睇 但又想等中字
睇喇...還掂都睇唔明遲啲出字幕先再睇多次
https://www.youtube.com/watch?v=xBexau2_-rU
Woodie Gochild - 솜사탕(Cotton Candy) (Feat. Hwasa of 마마무) (Prod. SLO) M/V

九月會有容蜜星蜜Vlive
Hwasa participated in lyrics making and composing for Cotton Candy
希望紅一個之後可以紅到月全隊
華莎叻女
Hwasa participated in lyrics making and composing for Cotton Candy
希望紅一個之後可以紅到全隊
華莎叻女

睇fancam 同mmmtv 都覺得佢地相處好似有啲怪
尷尷尬尬咁 係咪我諗多左

睇fancam 同mmmtv 都覺得最近呢年佢地相處好似有啲怪
尷尷尬尬咁 係咪我諗多左
係咩我又唔覺
ching話本質變咗係講緊容蜜星蜜vlive應該係佢地即興開嘅live而唔係一早預告定嘅節目?
2016係最sweet最明顯 之後個feel好似有啲唔同咗 希望只係錯覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞