[MOOMOO]MAMAMOO討論區[10] RED MOON COMEBACK 之演唱會不能停!3/10確定日本岀道!

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
如果我3點後先去抽,仲會唔會抽到睇彩排?如果仲抽到咪姐係廢嘅?
係呀...3點後去抽中左彩排係廢既
主辦
咁而家係咪要3點前就要去托
唔博抽中彩排既話其實開場前去就得
咁真諗唔到咁早去做乜
但係愈遲抽中獎機會愈少
點解咁講?你意思係佢會將其他福利連埋彩排同一堆信封?
應該所有福利係一齊抽架
姐最多只會中一樣野
但睇綵排都幾吸引
同一堆信封係一定嫁喇...佢都講3點後中彩排就無效...
我都想知點解中奬機率會更少...
唔中都唔知點鳩fing 先捱到8點
因為中獎啲信封俾人抽左你咪少一個機會抽到囉
當然你都可以諗如果前面啲人抽曬唔中獎嘅信封你中獎嘅機會咪大啲囉
但係上年見面會啲獎好快俾人抽晒 不過都可能係因為上年抽波波啲人望得到自己抽緊乜
但係愈遲抽中獎機會愈少
點解咁講?你意思係佢會將其他福利連埋彩排同一堆信封?
同一堆信封係一定嫁喇...佢都講3點後中彩排就無效...
我都想知點解中奬機率會更少...
因為中獎啲信封俾人抽左你咪少一個機會抽到囉
當然你都可以諗如果前面啲人抽曬唔中獎嘅信封你中獎嘅機會咪大啲囉
但係上年見面會啲獎好快俾人抽晒 不過都可能係因為上年抽波波啲人望得到自己抽緊乜

咁仲叫唔叫抽?

如果抽唔到彩排真係唔知點先可以喺機場hea 到8點, 夠睇2場戲
搭番車出東涌囉
東涌得啲outlet, 都好難hea到咁多個鐘, 3點前抽唔到彩排可以喺機場睇場戲食埋飯
There will be 2 main tracks in Mamamoo's「Décalcomanie -Japanese ver.-」, which will be released on Oct 3

1. Décalcomanie –Japanese ver.-
2. You Don't Know Me
期待日文版decalcomanie
輝人
Soba awards:

-@RBW_MAMAMOO SoBa Bonsang for egotistic
-@RBW_MAMAMOO Female Popularity Award
-KDH's New Hallyu Producer Award
-New Hallyu Music Video Director Award to Zyan Bros for Starry Night
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞