[MOOMOO]MAMAMOO討論區[10] RED MOON COMEBACK 之演唱會不能停!3/10確定日本岀道!

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
頂!我都聽到我隔離個妹妹同佢個fd講佢好型
你坐邊 會唔會講緊我
佢哋仲識韓文
我後面嗰兩個大叫:好靚仔呀
我都C區
不過我唔理叫埋一份
全場差唔多全部都係女
成場好正 但係個台都幾差 側邊完全勁難睇到 聽佢地live一啲唞氣聲都冇真係好撚勁 仲要學咁多句廣東話好感動
到最後好撚正 勁近咁見到佢地真係無憾了
我B區 冇野啦
影相後邊個d組慘
唔知搞幾耐呢
講得好好 真係好正,之前仲十五十六買唔買飛,好彩有買,但宜家後悔無買貴啲
翻譯個個阿姐
點解仲係佢,由我追少時個陣已經係佢,個陣已經覺得佢好垃圾,仲生存到而家
我聽到周圍既人都好唔滿意佢
我係後悔冇早啲買
你講完我先發覺係零抖氣聲 真係痴撚線
Solar 一開始係咪講錯香港做台灣?
一開頭聽到已經知仆街 好在自己都識聽少少
屌個翻譯阿姐 moonbyul諗住講野個陣俾佢打斷咗 佢個樣即刻呆呆地
由少時 到泰妍都係佢
到底點解仲未比人炒 翻譯得勁差
有樣野好想講 勁多人識韓文 佢地用韓文講完 好多時未翻譯已經有反應 勁大聲嗌 跟住我就聽唔到翻譯講咩 結果唔知佢地講咩
就算$1480 2邊都係睇電視
個台set到比左右2個電視block哂
不過佢地咁正都滿足了 未試過完果陣全世界衝出十字台
真心高汁 過場片又好睇 氣氛又帶得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞