有無d工你長期係見到長期jobsdb係請人

417 回覆
185 Like 6 Dislike
出ad 就一次消費
好d offer 就個個月都要俾
更重要既係 有班狗奴才係公司拎緊垃圾人工 你一提高個人工 佢地又嗌加價咁點算
Same
每月請三次
個時一路做一路有人in
全部都完左proba唔簽contract
3年前做過佢地Pt shipping clerk,做左大半年到畢業,
個時佢咁岩有人辭職,就叫我轉做ft
我又未搵到工,十五十六既時候
佢同我講幫我fight到盡8.5k,因為我fg冇經驗
而我做過一排佢地既pt,再破例比多500,即係total 9k
我即刻898
financial press有邊間唔伏
厹老細無咁醒,但個個做唔夠三個月就叫想走,
五個月多d必走 一年幾內,同一個位來去兩次三次
唔係jobsdb

年年暑假屈臣屎都會長期請暑期助理
咁大間都低手
我有次收到interview 點知要呢樣證明嗰樣證明
見咁煩最後無去到
Hetermedia
Lm
同其他printer比佢算少出招聘廣告
Steve leung
到底佢係工時長定人工低
定真係要咁多人
好似開左成年jobsdb 幾乎每個星期都有recruitment出現
hihi job 惡做
我半件前in過個份工
佢依家仲請緊
vtech
VTech is a Hong Kongese global supplier of electronic learning products from infancy to preschool and the world's largest manufacturer of cordless phones. It is also one of the top 50 electronic manufacturing services providers globally.
cls 10k 都無
機場淨係地利都一大原因
可能好多人見工果陣諗住頂硬上,返一排工:咁撚遠痴撚線,不了
Now tv 同Viu 都長期出現,唔知咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞