有無d工你長期係見到長期jobsdb係請人

417 回覆
185 Like 6 Dislike
強國公司係咁
到頭來可能想請個大陸人落黎做
咩部門?
HKT真係狂請人
其實中資公司除左要簽名撐愛國之外,星期日係咪真係要遊行?有無補水同請食飯好奇一問
我都有見過SWIRE,不過見完之後等左幾個星期無消息但又見佢係咁登廣告,到底佢地係咪登黎做市場調查
有無人有in MACROVIEW TELECOM
我識人最近有in 過Swire Resources 仲有Offer, 不過人工得14K又話要多無償OT,所以佢最後reject左個Offer.
Panasonic ....係西貢
點解可以瘋狂請人
有人keep住走咪
真係禁難做咩
港燈Ap Lei Chau
全部西位俾狗做
AIA真係世界級 十版應該有九版都係AIA
你瘋,全年招聘
swire等offer等左成個月無行了.........14K我都做呀,當跳板都好呀..........
試過Schenker 打嚟叫我去interview, 叫我寫低地址,我問佢請問可唔可以email 畀我當係reference, 同埋我當時係街,唔方便寫低or記低,條友話咁你一陣方便就打返嚟,問咗佢兩次係唔係唔可以用email,條友都係答我你方便就打返嚟我講你知,你寫低佢啦
中銀OPERATION
個個月穩走, 個個月穩請
做過一間, 選舉期間要員工MARK低住邊區, 仲要員工免費做義工幫手拉票,
拉完票過咗一兩個月會有所謂慶工同抽獎果啲
哇仆街咁真係好縮骨........無補假無補錢,仲要未必係你想要既政治立場.......咁我會自己投佢對家再幫佢HEA做........
我都係 in 勁耐 跟住問咗條友 佢話就算去唔到2nd in 佢地都會email 覆我 點知冇撚影
俾錢好似會俾人告, 所以啲中資通常都請食飯,
仲要請去會展果啲地方食, 之後抽獎落重本, 差唔多人人有份
基本同出糧俾你去拉票咁上下

利申, 冇份去,有內定人選去呢啲活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞