日本自駕遊問路+討論區

293 回覆
2 Like 0 Dislike
講開四國,我昨日開始
Day 1 >高松市>倉敷市>尾道市>今治市
Day 2> 今治市>道後溫泉>松山市
明天繼續

Btw,將會環島

等睇report, 想參考
東京會有三日兩夜自駕
去完河口湖一晚,另一晚去邊好?

熱海 箱根 御典場都去過
想去輕井澤,但遠到仆街

去輕井澤可以行返轉碓冰

輕井澤真係唔係太岩我
btw碓冰 :p 真係難行

C-121

其實唔難
想請教下大家今個月23-26號去京都,和歌山,白濱,那智瀑布,需要租雪胎嗎?
黎緊一個沖繩
見peach 個邊租車第一日free 好似幾抵玩咁
心思思想租兩三日

沖繩值得租車玩
一個人整架660cc 都夠玩,皮費平
想請教下大家今個月23-26號去京都,和歌山,白濱,那智瀑布,需要租雪胎嗎?

大阪唔洗啦 0度 路面結冰咪渣慢d
剛剛東京近郊自駕完

有無人試過北海道自駕遊?我7月中去玩8日7夜,想問
1)有無路線或地方推介?
2)HEP (Hokkaido express pass)係咪值得買?
3)有無人用過world net rent a car? 呢間平過其他公司一半,大部份都4萬yen-5萬yen, 呢間2萬就得

有無人試過北海道自駕遊?我7月中去玩8日7夜,想問
1)有無路線或地方推介?
2)HEP (Hokkaido express pass)係咪值得買?
3)有無人用過world net rent a car? 呢間平過其他公司一半,大部份都4萬yen-5萬yen, 呢間2萬就得

剛剛去完返嚟 玩咗轉札幌去帶廣去旭川 冬天不錯

HEP抵用 一日已經回本

無試過依間
想問下福岡有冇得租棍波車玩?九月去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞