[老土]New Balance吹水post (8)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
對唔住啊 我呢啲死窮撚係要上淘寶執下平野嫁啦 慘得過我未出過事 重有淘寶唔係淨係得平野 有啲舊款上淘寶係有機會搵得返 重可能係要食炒 外國網一樣有假 係睇你識唔識分嫁姐 今時今日都重覺得淘寶得假野真心on9
巴打咁有錢洗乜去外國網買 香港經濟就係要靠你呢啲'精明消費者'
唔好咁啦師兄
人地鐘意支持支拿寶有人地自由
唔岩睇咪BLOCK7左佢算啦
留番D心機搵國外好野再SHARE出黎比大家好過
arm ar
正如Ebay會搵到又正又平 但都會有機會搵到假野 係邊買都好都係睇你識唔識分真假既姐
exact7ly 我都明有人覺得淘寶一定係假 不過需要咁激動咩 理性討論下咪幾好
Visvim fbt淘寶唔少舊款仲要個價都合理
想問下998係咪tts?
想上網買對998
M996至岩
終於入返990v1 navy
幾年前去日本計下數都成千八蚊唔捨得買
而家終於買左
係啊 先唔講價錢平定貴 不過起碼有啲舊款你上淘寶係會有機會搵到先 不過fbt小心啲 啲高仿都幾真下 盒tag塵袋都有齊
Yes tts
Bringback 同M998gy 顏色可能一樣,但鞋型有改少少
人地鐘意係淘寶買new barlun你理咁多做咩,留名待笑等睇人買到假鞋咪得
想問下你地既nb係咪都有噴防水?
我有對999cgl噴完覺得變深色左
諗緊對990噴唔噴好
arm ar
邊度有貨,想買對!thx!!!!!
咁啱行過東涌outlet係門口display見到影低比各巴打參考下
好想買
自己問有冇貨/碼喇
ps 個price tag寫著 M990 GL3
有其他指定款around $1400 2 pairs

報告完畢 over!
Thank you !!!!
謝了巴打!
對唔住呀 我自己都買唔到呀
唔該巴打 問左啦 冇曬 搵曬所有日本外國網都搵唔到 岩價岩sz
有冇巴打割愛?有990NV2 GR2 us9/8.5?
依加買返996好似幾抵玩 我對998GY開始甩底

利申:唔知比唔比徵野 唔比就冇視我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞