[老土]New Balance吹水post (8)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike

999gr 又係擺左係到重未開

CL定CLS 好似差唔多 我都唔識分
想搵返990n 灰色仲有邊度有
岩岩去完杏花村outlet
原來真係好平 但啲款唔太岩一係就無碼
杏花村對我嚟講真係遠過返大陸,可唔可以講吓有咩筍款?有無990同998,大約咩價位?
著左對m1400jgy 幾年爛都唔爛下 想買對新都唔得

仲有對990bd 都少著
呢對應該1400來
Cls淺色d
似jp
好似係
1400wa
其實你哋成日話着幾年都唔爛,係一年超過9成日子都着同一對鞋嗰種,定係一個禮拜着兩三次甚至更少嗰種?
我都想知
我基本上一星期內日日都唔同鞋 一對鞋一個月頂多著2-3次
我有好多鞋就算成年幾2年無著拎返出黎踩都無問題
我覺得唔多唔少都關保養事 香港想草鞋係勁難 太濕啦
所以我自己鐘意個啲入防潮箱 唔入箱都起碼要放防潮珠
尤其NB啲'驚'皮 一濕就發毛
講多小小 如果真係想keep得靚仔啲又唔想哂咁多時間 最基本就用鞋撐加防潮珠 2樣都好平

Up唔到相既
睇嚟我永遠都到達唔到大師嘅境界,再貴都好鞋對我講都只係消耗品,買返嚟一定直刻落地,永遠唔會洗或清潔,最多着嗰陣頸錫啲小心啲,着舊咗或爛咗就即刻掉

幾年前買咗對miv嘅574,生膠底落雨都唔冼,一年365日日日都着,着足差唔多年半對鞋由入面爛返去出面穿咗幾個窿先掉

係IG睇睇吓人地啲相,發覺993灰色或者v3黑色好似重型過v4。
你哋覺得阿伯好睇啲定阿婆好睇啲
up唔到相。。。
可能加埋自己真係好鐘意鞋 我啲皮鞋保養方法重煩 成皮野買返黎唔保養好啲會心痛
建議你down wear呢個app 啲架仔襯得好好睇 我近排都愛上990,991,993 短褲or9分都勁好睇

再試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞