[老土]New Balance吹水post (8)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
係喎 眼殘明明v2黎 仲點會4
Taobao幾錢入
人仔890,而家人仔匯水跌緊其實有so
有對mie 1500個價都好靚,不過網上睇1500腳感評價好似一般
係咪果間nbers?
其實taobao穩唔穩陣?
我長駐大陸,對我嚟講問題唔大,只要支那寶信用夠高,收到貨後check到有問題即刻call速遞上嚟彈返件貨比佢,淘寶揀退貨退款入埋個快遞單號就會即刻退錢入你支那寶。如果係集運到香港就小心啦,一地要揀老字號鋪頭,唔係淘寶幫你自動收貨對鞋都未到你手。

重有要揀有“酷動城“嘅鋪頭,呢啲鋪頭如果賣假貨,可以用大陸app “毒”或者“get”搵人驗貨,如果certified係假貨,搵小二介入間鋪要賠三倍錢,所以基本唔敢亂嚟。

喺呢度講咁多淘寶嘢得唔得㗎
但你係邊間tao
如果陣間有人入嚟屌老母你幫手頂呀
基本上揀酷動城奶嘢機率就細好多㗎啦,但係有啲細鋪係啲nb fans開,唔係酷動城,只賣某啲佢哋鐘意嘅model,例如深圳有間鋪只賣倉底mie款,啲價好靚但真係擺咗好多年,有啲識貨嘅買家買完show返幅相出嚟個N字標甩左半要自己痴返,但係都係正評贊不絕好,因為個架係外國網一半都無
總之淘寶集運到香港算係高危行為,啲仆街賣家知道你好難彈返件貨比佢就有機會玩嘢,但係老字號嘅鋪應該ok嘅,上面都有人開咗鋪名

唔係你講嗰間,
屌,原來有得加密㗎,下次先啦
如果陣間有人入嚟屌老母你幫手頂呀
基本上揀酷動城奶嘢機率就細好多㗎啦,但係有啲細鋪係啲nb fans開,唔係酷動城,只賣某啲佢哋鐘意嘅model,例如深圳有間鋪只賣倉底mie款,啲價好靚但真係擺咗好多年,有啲識貨嘅買家買完show返幅相出嚟個N字標甩左半要自己痴返,但係都係正評贊不絕好,因為個架係外國網一半都無
總之淘寶集運到香港算係高危行為,啲仆街賣家知道你好難彈返件貨比佢就有機會玩嘢,但係老字號嘅鋪應該ok嘅,上面都有人開咗鋪名

呢個真
啱先見到個中等瘦身材嘅阿叔淺藍色直腳牛仔褲配灰色990V4,出奇地好襯好好睇
有啲心郁郁添

呢間係堅嘅,我對997cer咪喺佢度入,呢啲細鋪仔賣斷碼鞋嘅算好穩陣,佢一個model得幾對好多重要係冷門款,山寨廠都費事做。

呢間好平
係咪真野嚟
好似幾正咁喎
換完係點既樣
買!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞