[老土]New Balance吹水post (8)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
Gr2 1798
K ig
快啲出report啦分享吓啦,咩model幾銀

上面已經由討論鞋變做討論牛仔褲,離晒題呀師兄
1400有3對 CBB/CN未著過開始發毛,CL著過幾次冇入盒變曬色

猄皮感覺好易變色過一排淺左好多
咁巴打有咩打算?繼續珍藏定開嚟着?

所以我買咗四對之後真係暫時再買唔落手了,買返嚟儲又要地方擺又要防潮呢樣嗰樣,又要比老婆屌,真係心血小啲都搞唔掂
唔著擺得耐又會裂鞋底 但又買左咁多對又著唔哂
用普通軟毛刷刷下啲驚皮位 唔洗加任何野
尤其係水
要噴鎖色 一係要識收藏
真心 3對都唔太靚 1400後期真係出埋啲垃圾色
不了
我哋呢啲普通用家都喺買幾對嚟粗着玩吓算
如果粗著就冇需介意了 呢3對真係噴嚟都晒尻氣
啱啱到咗京都 會玩京阪神幾日
想問下邊度多款?
M1700GRA 1400蚊買唔買得過
都唔舒服 又唔大路 買嚟做乜
係ig tag到睇人著 又幾正咁

但咁既價去outlet執到兩對/比多一舊水左右有gr2/nv2
問題係個底超硬
問下nv2有無我碼先

又或者去outlet有無1500執 都無既

咁就1700啦
v2上腳ok㗎,個底都夠彈,不過對鞋太大舊同其他model比感覺有啲bulky
我本身都有對KBM2

買鞋睇運氣無NV2 落杏花走轉 都無野岩就買1700啦
1700係咪mie?但係個款好似嘛嘛,點解巴打咁鐘情呢個model呀
outlet有筍嘢記得單聲
1700 miu呀

見好多日本人有著用 台仔都多人著用

望望下連自己都想要有一對

特別一手痕係ig睇人tag m1700gra 睇到硬
最緊要自己鐘意又着得舒服,祝巴打好運
如果要1700
好似outlet 白黑黃個對靚d
又平
著鞋個人喜好唔駛個個一樣製服色掛
個人仲意酒紅色手上仲有1700dea 990cit2你應該又話垃圾色啦
你都識講個人喜好啦 = 我鍾意嘅就一定係制服色?
我冇留意過990 所以我冇comment過囉
你鍾意酒紅色 咁都有位屌埋其他色就係制服色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞