[老土]New Balance吹水post (8)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
而家咁嘅價 NB真係情何以勘
師兄唔好咁激動,假設呢間鋪啲鞋係堅嘅,一係佢擺得耐驚變色所以嗱嗱臨清貨,一係佢放棄做英美產所以蝕本掟晒啲貨出去算,其他鋪最平都要成七舊人仔
好大機會真呀 1400係有大陸行貨 大陸盒簡體字
其實我好想係呢間入對1400cu,呢隻色個鞋底好似用生膠底,之前有對574用呢隻底防滑好正,落雨都照着出街
我喺990bk3同993nv之間爭扎咗成日,最後決定入993,兩對都係2E寬,990bk3重平成舊水,不過上IG睇吓先發現啲架仔同鬼佬阿叔着993nv好夠麻甩味,決定去馬
d架仔先將nb 990系既鞋演譯到極致, 香港人拍馬都比唔上
係Ig key word搵咩先會睇到? 我就咁搵990 全部都係賣鞋
呢個真
用wear啦
newbalance990
newbalance990v3
newbalance990v4
徵990nv2 us9
V3好似都冇咩人理
巴打請教下有冇咩靚牛介紹
Lvc55501/47501/66501
Pherrows 441
Resolute 710/712
買牛一定要有redline
好似早一兩個post有巴打介紹過襯nb既牛仔褲
我就睇中左warehouse, 遲下去日本買
以前買牛都淨係睇日牛 因為洗水真係好靚 不過條條2,3k真係好撚貴
之後發現有自家洗水 自己比條牛佢加工
見幾舊水咁咪試下 點知.......自己睇圖 洗得好自然好靚 完全拍得住以前日制lvc
有對第一代NB 247 Luxe EU 45白色買左好耐都無著過,有無巴打有興趣?
無錯
因為嗰個都係我
邊度有自家洗水
香港都有 不過個間無買過 我買個間大陸廠黎 工作關係先識 佢啲洗水真係勁靚 送多幾張比大家睇下
邊到邊到買?
TG:tarmac1
日本買咗對990 1千零1對
佢唔接街外單的 幫你唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞