[老土]New Balance吹水post (8)

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
係咪都係pxxpxx?

我應該會入對990v4af4就算
pxxpxx 是咩鋪 唔明
淘記有對斷碼af4(45)特價,為返800港紙,但係已經有兩對1400og同990nc2都係灰白色,好想狗衝但再買呢隻色好似講唔通咁
xooxoo
日經
1.問咩係pxx
2. 邊度有nv2 gr2
3. nbo穩唔穩陣
最近買左2對998
可以分享下邊度買嘛,貼幅圖來睇睇
係Newbalance 專門店 員工價6折買
折完1140

上腳感覺如何,同1300、1400或者990比較邊對舒服啲。
我重有個quota諗緊入對998定整多對990好。
990同1400無入手過

1300 以前著過,我都係覺得998舒服d,但個個人腳掌都會有差異,我建議巴打落去試試。

Btw依家唔係興990咩(無追好耐
已經入咗對990v2,大家評價極高嘅998想入返對試吓。始終998個款襟睇啲,同埋dad shoe熱潮過咗或者666條撚樣死撚咗之後會平好多,而家買食正炒價
放翻條鞋帶岀來啦
1300 1400 990 998都有 998係咁多款我自己最唔鐘意 可能我腳型問題
買fit size又窄 買大半碼又搞到對鞋好長咁 最後一次過放晒啲998
暫時最鐘意990
我個人覺得 998>990>1400
998長著都唔攰
990長著會腳板有啲痛
1400就一般般
多謝巴打意見,我有對997都覺得鞋頭真係窄咗啲,998鞋型同997咁似我諗我呢啲大腳撚都係唔使諗。。。

咁我諗我整多對990 2E試吓,其實而家着緊對990v2都有小小緊,灰色就全世界都無晒貨,除非食正價/炒價,睇到有對993nv 2E有我碼,但係993個鞋底design,有小小接受唔到,好似撻瘌咁
睇嚟真係睇每個人腳型,我自己就覺得1400最舒服因為佢鞋型闊過其他款,唔會箍住我隻腳,但行路避震就無990咁好。
之前比我7舊執左對990gl3 2e頭 反覺2e係勁舒適 著上腳又唔會話搞到對鞋都寬埋
2E個腳掌位闊0.5cm
993個型真係幾似990
v2淘寶都斷晒貨,v4就重搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞