|Switch/3DS討論(93)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓之達人|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
講錯
唔係SE 係制作廠商講
等出續作之類
係PS4出真。完美版八方雲集
FF6RE
呢team 人已搵到自己出game方向
固步自封不知所謂
所以我決定佢每出一隻我都用銀紙教訓佢哋
明明OT係FF6 Saga BDFF每樣都有啲

值得一看

'We just created the game that we wanted to play as Japanese developers'
The Octopath less travelled - inside the making of the Switch's big summer game.
https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-12-we-just-created-the-game-that-we-wanted-to-play-as-japanese-developers

個製作人同作曲家 (應該成team人都係) 仲要勁後生, 得33歲
首動有咁既成績應該係幾大既鼓舞
https://www.amazon.co.jp/dp/B07BBMRD77/ref=cm_sw_r_wa_apa_up1tBbV6FBF2V

日森隻OT之前入荷予定係17/7,跟住而家變左28/7。
差不多啦,SE都講日版呢個月都係缺貨狀態
雖然我好唔鍾意回合制
呢隻game算係最唔令我反感
pkm次次玩左5~6個鍾之後就唔想再遇怪,覺得煩
p5就唔知點解打到後期又係唔想打怪想直沖
呢隻game回合制反而無咁反感,可能係遇敵無上面果2隻咁多
用tap and go 喺switch度買overcooked 2,買完download唔到,Nintendo account唔見有購買紀錄

打去tap and go問,佢叫我自己搵老任,我去老任日本個網頁send咗個問題過去,冇人覆 ,點算?
都未出
我個fd已經買咗,可以download定
應該又係老問題
買game有幾(2?)個確認page要撳
你未撳晒就出左去
筆錢應該未扣/會退俾你
直接買多次就得
有可能係襟咗出去,大約要等幾耐會自動退?
WarioWare Gold's Recording Studio
https://www.youtube.com/watch?v=DbYyodb7yBQ

依個mode到時應該好多野睇
乜原來可以用tap n go 買
次次都係credit card
er.. tap&go都係當信用卡用
行過葵芳OT$428,宜家無貨,老闆話下水返應該會再平少少
搭單問問,有無巴絲知八月隻冷飯大神會有鋪頭入特典版
好想要隻ost,如果鋪無入只好自己上日森訂
有無問下水幾時
唔該 ,再睇睇先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞