|Switch/3DS討論(93)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓之達人|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我都想知邊間係黑店

利申係電梯口之前三聯斜對面果間買左,似伏已中
隔離破解狗d論點好可笑
講到自己咁清高淨係玩模擬器咁
模擬器d舊 game老番左就唔當係老番?
同埋,要模擬做乜唔搵破解更成熟、又細部又平的psp/psv?
switch剛破解應該都未出到ps2/ps3模擬器(模擬方機能要比被模擬方至少高十倍才做到,switch 不可能有ps3十倍機能),即係功能上可玩的模擬game都係同psv差不多,常理講都係得fc sfc gb gba ps psp果堆,咁買部Switch 把撚呀?同埋,要玩模擬手機都有啦!
仲話破解唔係為玩Switch 老番,信佢果個都白痴啦
有得改,買緊料

咁係時候入手喇
點會冇得改
佢地點會RESIGN
你啱 應該都係用返PS4個隻鼓 唔會改過
太鼓個特典係唔係唔响隻game入面入code?
其實個鼓伏唔伏
Eshop左下
https://www.amazon.com/Nintendo-Switch-Joy-SanDisk-microSDXC-bundle/dp/B07DB3JGQV/

Nintendo Switch - Neon Blue and Red Joy-Con + SanDisk 64GB microSDXC UHS-I card + eCash - Nintendo eShop Gift Card $20 bundle

又平過香港
長毛咪熱線,一睇樣就知,兩間都好多年架啦,不過兩間都係炒狗,每逢新game必炒價。電梯果間成日唔標價 一般炒得高過熱線。就算住付近我而家都情願去藍田買game.
我買左, 但搵緊個岩既面當鼓面打
知唔知overcooked 2 online會唔會分region?
利申想pre order
首先你要有prime
然後仲要俾轉運費
係邊度買
用tv mode玩好撚delay,有冇方法解決?
有無巴打知邊度仲有八方日板買
條路自己揀 仆街唔好喊
唔用原廠dock 燒機唔好上黎嗌救命
個心痛post有無機會有2...?
今日prime sales, 你可以試用30日買左先
原廠有個120好像差不多樣?
hdmi dock 原廠得1個
你講個個原廠細舊得叉電
錢多可以買黎玩下

3廠hdmi dock 燒過好多部機
仲要去買就抵撚死
同埋無保養

佢個Prime Day好似無乜特別抵買
如果未用30 day trial/ 想續來買平野好似等cyber monday/black friday會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞