|Switch/3DS討論(93)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓之達人|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
可能係打打下就有唔太駛有呱, 仲要係各自修行game冇乜好討論
如果有Mario game嘅save,係咪會有Mario 角色用?因為我而家得卡比同splatoon墨魚,而我又有依兩隻驚
應該唔關事,我估打落去就有,我有mario save但都係得sp2同卡比
係咪會有Mario 角色用?唔係
而家得卡比同splatoon墨魚,而我又有依兩隻驚 唔關事
淘大得佢比較有良心
行前啲果間拍烏蠅
個間唔標價 少人會行入去睇game
我覺得好似俾bamdie撚左獲甘咁
利申太鼓fans
各種on9設定,拆左joycon冇得拎起部機用touch mode,又唔係全觸屏,party游戲hea撚到仆街,出之前仲諗住同fd玩 ,衣家不了,好似成隻game係俾細路仔玩咁咁
原本睇cm,pv以為兒童向係其中一個賣點
唉真心失望
早2日eshop買左,唔知點解仲未玩到
講緊太鼓
正式出左啦咩
唔係17咩?
點解太鼓呢d低配置game都
Load咁撚柒耐
到底有無人tune過太鼓過電視輸出?
點教個setting最好?
經常覺得佢慢左小小咁,搞到經常miss,攞返手提mode又無事?
而體感mode更加係出哂事,完全做唔到佢廣告入面個反應感
同問
我WiFi 唔係5G
都係教返同上面一樣?
tv mode, 我較左音符判定-10

起碼跟得返個手感(我用joy con玩)
元朗天水圍邊到有八方又價錢合理
隻太鼓都幾撚醒, 唔出demo, 仆街d手感除左垃圾我唔知用咩形容好
喺FB見人條片用鼓打好似唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞