|Switch/3DS討論(93)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓之達人|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
好想玩但又驚日英睇唔明劇情
始終兩樣都係半桶水程度
Switch Octopath Traveler 首週:110,111 (注: 嚴重缺貨狀態)

3DS Bravely Default 首週: 144.909 總銷量(連改版): 398.735
3DS Bravely Second 首週: 97.220 總銷量: 182.021
屌乜撚嘢嚟
好可愛
睇嚟佢地開頭預10萬派街,SE都幾冇信心
Switch/3DS Captain Toad (蘑菇隊長) 首週: 41,852 + 14,558 = 56,410

WiiU Captain Toad 首週: 29,985 總銷量: 168,008
Switch Donkey Kong Country: Tropical Freeze 190,330
WiiU Donkey Kong Country: Tropical Freeze 120,086
始終唔係一線作品,佢又賭畫風大家接受,首週十萬其實都唔算太保守。
未有官方消息
Octopath Traveler畫面技術分析
https://www.youtube.com/watch?v=2jKOJsoVcro
BDFF當年日本銷量有30萬,
OT至少應該有呢個成績
建唔建議等一排
我見沙田賣440 日/歐
你唔急玩既可能等下既
始終RPG睇唔明又真係幾冇癮
日版應該不會吧,日版係SE發行,海外版先係老任
有無人用廿幾蚊個支假九棍玩太鼓
效果如何,會唔會好似上次支網球拍
咁set錯位玩唔到?
日區 dlc code要跟區先用到
隊長都係得4萬
計埋3DS都有5萬幾既

1000yen 戰術成功,隻垃圾如果最終有十萬既話真係唔好怪笨大整屎你班高達迷食
平到咁
但都係不了
Fortnite Engine
八方旅人各方面都好完美
除左劇情,感覺好蜻蜓點水,8個人之間無咩互動
希望佢出DLC改呢樣野,比錢都買,唔多呢D互動哂左呢個名同埋系統
SE講過話唔會出,好似以前打機咁無DLC
你用$480買就係一隻完整嘅game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞