|Switch/3DS討論(93)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓之達人|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
去返美服入code
我region轉左美國啦,都唔得
個eshop仲係日文,關唔關事?
咁想問點轉到美版eshop?region 已經係美國
上my nintendo改
上mynintendo轉美國
之後入eshop正常要你打多次密碼
就會變英文eshop
岩岩google 查到點轉啦,感謝各位

都係唔得...
你用官方火牛? 插落去果時個mon有冇著一著?
有既話放低佢一段時間 之後按實個開機制幾秒睇下
一插落去就全黑
左上顯示叉電
然後按開機制就出nitendo logo一秒然後去返全黑叉電
我都係咁 你插落去唔好開機住 如果之後開機佢仲係出logo就有佢繼續差 整整下會忽然開到機 我兩次都係咁
太鼓教 tv mode個度真係好痴線
每次教完一set 點知每次返出去試都要load 一 load

好啦 唔撚玩體感mode
用桌上mode玩 打鬼個陣因為串魚蛋太長 或者隻歌太快
都要用力揸住部機手指發力打上去,點解又發覺太大力揸住部機,成部機又會 U 字型咁彎左(因為手制始終唔係同部機一體式),勁驚打打下連個 榫位都會𢯎斷埋
Sor, 未睇哂就留言
想問玩game 2人果陣 係咪一定要多2個電腦出黎? 有無得淨係2個player玩
應該冇 搵唔到地方教
改裝完嗰鼓勁好用
19號
google打太鼓改造就有教 唔難整
有冇人用過 Wii Bandai 嘅鼓
我覺得感覺唔係太出色

同Hori Switch 鼓比較點樣?
想問太鼓特典code係eshop入左
但佢話
The Code you entered was not recognized
Please check it and try again
求教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞