|Switch/3DS討論(93)|蘑菇隊長|OCTOPATH TRAVELER|太鼓之達人|

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
無啦啦要去改呢下又係on9... 一早出好d 唔可以ge..到底bandai 係咪無測試員去test 隻game?
買左太鼓日版 但點樣轉中文
設定到搵極都搵唔到點轉
入左太鼓
Load time都接受到嘅
應該係跟system language?
老老實實, 太鼓呢類game 佢都做左咁多年, switch 個機能又唔係差得咁恐怖, 點會連loading 呢個問題都搞唔掂, 除左無心做真係唔知點解釋, 呢一年一出就買衝左3隻, mhw ngb 同太鼓, 仆街兩隻bandai 野都比佢伏到應一應
唔識 冇打開機
買黎都係磨下時間
買果陣條友話有日版有中文 (個盒後面都寫有)
但我返到去就搵極都搵唔到點轉

有冇巴打可以幫幫手 唔該
應該係跟system language?
要轉system language
想問下呢
Switch 10月4日 角落生物 あっまれ!すみっコタウン
YOUTUBE到條片話2017年12月就出左,我都見到有人有GAMEPLAY,但點解上ESHOP搵唔到既,THANKS 定真係2018年10月先玩到
10月出嗰隻係新作
咁點解搵唔到舊個隻既 想玩

其實體感唔係差
係要對啱個判定同節奏
自問玩音game唔勁甚至係比較差
但我習慣左體感打困難打3次就已經打到100%
你話鬼打唔到? 街機都大把人打唔到鬼100%啦
體感唔可以太大動作,會當打兩下
個手制要45度傾前打
小遊戲都幾過癮
同女友玩vs加小遊戲左兩個幾鍾笑到就死
係loading果下慢左啲 但都係5~7秒左右
飲啖水傾句計都過左去啦
https://ec.nintendo.com/JP/ja/titles/70010000001116
すみっコぐらし すみっコパークへようこそ

日本eShop有demo, 可以用上面條link down
THANKS!
動漫同動畫唔係兩樣野嚟㗎咩
唔係完咗個on9話題咩
體感tv mode 點較都唔啱 桌上mode 就可接受
available now
部switch上年十一月買
買返黎玩得唔多
對上一次係mario 網球試玩完待機

今日想買八方發現叉足一日電都話無電
係咪收左皮
想問岩買左洛克人1+2合集
佢Collection 2要入code, 但我入左佢講句日文又無得dl,我唔明點解,有無人教教可以點dl到隻game?感謝
你係咪買左美版
唔好用dock差
直接用火牛條type差
差30分鐘開到機 我試過兩次你個情況
掉得了,我一百同你收左佢
係,唔係玩唔到呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞