[Roller Beetle] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [3]

638 回覆
10 Like 5 Dislike
冇POF=冇
查實而家PvE果邊個生態係點?
我冇玩果陣係keep住日日打dungeon exp 每條path 每日第一次打完可以有1金左右, 有時就睇timer走去R下世界王, 果陣仲有D train係某D map係到衝細boss拎袋/箱
而家有兩個新expansion大概多左D咩好玩要素?
day night farm istan
其他地方e.g. Raid/有冇新dungeon/整新裝果D有冇咩真係值得回坑玩, 唔係幾想咁辛苦放工仲要farm
raid有新, 好似係
dungeon已死
新legendary weapon & armor
pvp多左野玩, 好似係
pof有mount, 有得飛
fotm 取代 dungeon 其實性質一樣 都係5人副
有冇DISCORD群吹水?
想睇下有冇人一齊先決定買PACK
btw 加埋我入會
Mike Cheung.6543
push
有冇人想買金/ 舊legendary
有既tg傾
https://t.me/dtkuc
Anet對rmt (real money trading) 一向即ban唔手軟
珍惜account
一開波玩咗一年之後afk, 依家玩返2星期,剛入手隻Griffon坐騎。好正
屌你老尾pvp啲人係咪弱智
點解鋪鋪lead緊百幾甚至二百幾分都可以輸返轉頭
系,弱智先打pvp
做乜唔嚟guild mission
之前入過呢度公會,不過出左mhw冇玩一排,而家個公會仲o係唔o係度

同埋而家有冇咩新野打
有,留ID入公會
賣t6毒/礦
之前入過呢度個公會叫Love Kizzie
我哋仲健在
我記得你入過我哋discord grp,而家都係嗰個,有興趣入就入嚟吹下水啦
冇玩咁耐,而家都應該跟唔到
Gw2唔會跟唔到
有冇Discord link呀
我哋公會個description到有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞