[Roller Beetle] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [3]

638 回覆
10 Like 5 Dislike
有人會咁做不過我覺得唔方便
尋晚回鍋,執書包都搞左成日,以前ab farm成千個啲袋未開過
紫球而家平左好多想當年1g一個,到後期ab farm都40s一個
個pass好似幾有用, 4000 gems就...
可唔可以問埋咩叫dlc
download content = HoT / PoF
其實你waypoint去LA都可以取代個pass
係可以免waypoint 稅
點解我見官網買係可以是但揀HoT或者PoF買既
“dlc一定係要both HoT + PoF” 係指如果買就一定要買曬兩個? 好亂
係 長玩一定買晒兩個

如果未入坑怕晒錢 不如你試吓free to play 先

兩個dlc好似都係滿level後既內容,我新買返都未玩到
而家free to play緊 想買 但點解你買左玩唔到? 好似有level boost到80
入 pvp lobby 再出咪LA
開咗隻慢慢跑圖重新摸熟隻game

當新手咁玩
咁我買PoF deluxe + HoF $20先
最近計過POF dlc以下全部喺CDkeys買,用佢個價計。

Guild Wars 2 Path of Fire PC HKD 126。
Guild Wars 2 Path of Fire Deluxe Edition PC HKD 267。
Ultimate version 而家上網無搵到有sale ,官方價USD 80,大約HKD 635。
Gem card2000點 HKD 157
而家一定唔會買ultimate版,唯一可以係考慮下買deluxe定係普通版或者等ultimate做sale

不過如果新玩我覺得買normal版先啦。講真,改名整容套裝無用,新玩啱啱先開角色就要改唔係掛。多個character slot,一開始都玩唔曬五個啦。Skin見人見智啦,可以去馬嘅真係鐘意套skin。teleport去主城更加唔係必須。
有冇Guild++
有冇人買魚公仔
15美1隻
我買一對=30
99美先free ship~夾單夾單!
留低id
上面搵到你game id
放工返去add你
大天巴打冇ON
仲有冇其他巴打ON緊
佢唔開心
一係你留id 比我add你
Ziziching.9123
我見佢on左但密語唔到佢 係唔係我免費acc唔比密人
打pvp唔開心
新人仔終於做完Personal story

準備一陣睇埋living story s1 lesson
有冇guild
Fade.9854
閒啲會有人加你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞