[Roller Beetle] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [3]

638 回覆
10 Like 5 Dislike
新手 岩岩開始玩 想問係咪做主線升80lv係最快
隻game要滿等先開始體驗到?
係咪可以休閑玩?
1. 行下圖做下心心先
2. 80LV前我覺得係教學MODE
3. GW2係養老GAME黎 絕對可以休閒玩
如果想入公會可以留個GAME ID e.g. xxxx.1234
好 放工再研究下
係,正常跟story好快升到80lvl
先玩dlc2 pof序章拎左隻raptor先,跑圖快好多
我玩左兩個月已80lvl, 拎左5隻mounts
下一步係想拎skyscale, 玩dlc1 hot, 做legendary gears, world completion....

隻game好休閑
我都係佛系咁玩
我想左資料片之後佢有個直升80 用唔用好?
同埋有咩職啱新手玩
由頭玩過好啲,搵番啲手感同學下基本玩法。

但如果你要用都得嘅,直接玩endgame野,但你啲開圖都係要由零開始玩。

我自己用ele元素師,都易死。
第一隻建議自己升到80
因為頭80lv可以話係教學黎
職又其實冇咩所謂 有愛就得

Hot都打爆
估唔到咁快完
Lws2仲長咁
打完都仲有成堆hot mastery未升

另外都叫左個朋友重玩番
齊齊打fotm
開左個新post:
Guild Wars 2: 兩大DLC 50% off 討論區(附新手教學) [4]
https://lihkg.com/thread/1995145/page/1
又係時候推吓個po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞