[Roller Beetle] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [3]

638 回覆
10 Like 5 Dislike
賊meta用長杖
不過pve其實你用咩build玩都得
巴打個guild係咪咩mk嗰個

btw 我係dragon唔知咩個server,wvw其實都好小玩。
我而家回鍋都唔知從何入手 我主玩warrior嘅,但係想玩mesmer。

應該點先可以最快整到套粉裝。
唔係啦
我知你講邊個guild
如果你有興趣一齊玩可以留個id比我地人事部
tg比你?廢事打個id出黎

https://t.me/alcoholicxyz
我哋冇咩人用tg
一係你add我啦
LanternHTD.5601
可唔可以我add你呀
巴打 我都add你得唔得

你見我online就whisper我
唔見就send mail啦
我會邀你入guild
大佬好野
add左如果我想買翻pof個dlc有無話建議買邊個版本好
最貴個隻,多左既價錢=2000gems既價錢,當佢送埋其他exclusive野
除非你肯肯定遲下唔會買gems, 如果唔係既話一定買最貴。
d Gems有咩用? 我都想買隻game 唔買send唔到mail 入唔到guild 應該買曬兩個?
gems可以買唔同skin同bank/bag/character/shared slot 等等特別野
如果你afford到的話可以用magic card買
afford唔到太多就可以用in game gold 換
你地都買左最貴版?
長玩一定買曬兩個
唔係的話會好尷尬
d mastery 同裝stat會冇咗
用dlgamer買 37%off
我都係岩岩買返
咁買兩個版49.99美金定pof 79.99美金?
我玩嗰時係HoT出咗一陣所以我買普通版
之後PoF我買咗最貴因為d slot同utility 野唔夠用同有exclusive野送
利申:非課金玩家
最貴版都有37%off?有無link?
我見到最平版有33%off
同埋如果爆曬位,建議買bank slot定係加materials storage先好啲
其實係睇自己需要
dlc一定係要both HoT + PoF
係睇你要唔要多咗嗰啲野
$79.99
1. Max level boost --> 80 lv character boost
2. additional character slot --> 你買完普通版有total 5個character slot
3. identity repair kit --> 改名整容套裝
4. sunspear outfit --> skin一個
5. Lily of the Elon Permanent Pass --> 你當係一個可以比人即時teleport去主城嘅物品
6. 4000gems
bank slot 啦
我bank slot 都有7格
你一格點夠用
我而家使用嘅方法係開曬全部角色,全部買20格書包跟住擺係佢地到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞