[Roller Beetle] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [3]

638 回覆
10 Like 5 Dislike
留id
RepliCat.5926
Home world揀邊個係咪唔影響入公會?

Pve pvp要na先可以一齊玩
Wvw先要同ser,不過我哋未有wvw團
pvp matchmaking真係好撚癲
連打三場-18, -15, -18
三場都係兩分鐘queue都可以係咁排中d gold 2隊友
snowball.3781
真係除咗有人stream嗰段時間大部分都係得低rating嘅人玩
啱啱出新patch嗰兩日好啲,但係都多咗好多見勁就轉玩新職嘅人
都係打得好冇癮
點解呢個time zone咁少 pvp勁人
夜晚12點之後會好啲
晏晝真係
出完新patch又玩唔到9build,好悶
JQ 大部份guild轉哂去SOR
依家打WvW 4個map都排勁耐
你唔洗轉ser la
而家SOR勁到仆街
同上次一樣 一個full + 一個high 係到屈晒其他ser 機
JQ咁多人轉走都係full
SOR多咗人又係medium, 唔知anet點計server人數
jq high , sor full 左啦
kathy.6423

新手求加
而家玩返 發覺多左好多野
唔一定要打同lv既心心,高少少低少少都Okay,你當升lv既時候玩緊Skyrim,周圍打怪做下任探索下就好快升到

綠色任係主線任,每10lv有新一章。
想入公會留GAME ID
冇乜時間玩又想玩番下MMO但又冇買expansion, 諗諗下都係等到佢出3先玩
我唔覺得佢會出到3
至少5年後啦,仲有Expansion 3
之前有leak,已經預定有Expansion 4
乜野leak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞