[Roller Beetle] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [3]

638 回覆
10 Like 5 Dislike
你個guild panel full咗
我send咗個mail 比你
如果你空到一個位出黎就reply/whisper我
覆咗 唔該哂
新手玩左無耐 想搵個guild入下傾下計 如果係roleplay guild更好
我哋個guild有大量男人扮女人,唔知啱唔啱你口味
有冇玩過gw2嘅巴打都有掂過ff14?
可唔可以講吓兩邊除咗畫風同故事之外, 有咩分別?
love?
係呀
FF14 等級上限會隨住改版更新 所以每次都要換裝備
GW2 成世都係80lv 裝備都唔需要點換

FF14 的RAID比較HARDCORE , GW2 的RAID較易入手

所以唔洗太花時間追裝,但係亦都會無左追裝的樂趣
追裝有時係痛苦嘅一種嚟
wvw係唔係有咩嘢壞咗? 外國網好多都話wvw同dungeon都有問題, 而開發商唔會諗住去fix
Dungeon 係舊content, 如無意外佢唔會再落update, 因為主要update落曬去一個新dungeon content 叫 fractal is the mist, 有100層比玩家打

wvw應該冇咩特別問題/壞喎
你當係50vs50大型團戰嗰啲咁嘅嘢
我地都好多人玩
Fractal of the mist*
如果買DLC, 應該用24.99 USD買(Path of Fire - Standard & Heart of Thorns - Standard), 定Path of Fire - Deluxe好?
買齊兩個dlc好
招人打T1 FOTM
有無啲香港公會 tg群 discord加我
留低id
加咗

你個guild panel full咗
我send咗個mail 比你
如果你空到一個位出黎就PM/mail我
TVB式
死左都可以番生,最白痴既情節
有joko啲magic energy你吹佢唔漲
出咗新一話?
上去睇下劇情先
隻game無人會再真正死亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞