[Roller Beetle] Guild Wars 2: Path of Fire 討論區 [3]

638 回覆
10 Like 5 Dislike
咁應該係lag spike
有興趣入公會留得game id
完全係一個新手,啱啱買咗POF,幫死靈食完80Boost唔知做咩
其實新手 唔用80 boost 係最好

不過建議都係 去pof 第一張地圖拎隻騎寵先 咁你跑地圖會快好多

1. 先第一隻拎騎寵 拎完係acc共用 (之後你開新人 就唔洗再拎)

2.可以選擇開多一個新人 由1lv 升 順手跑地圖 開100%
或直接用80 lv 人仔跑地圖
(但個人建議1lv 升起 邊升邊解地圖 會幫你熟習個係統)

3. 解主線 (原本主線/ pof /hot) 你有興趣就買埋hot 玩下大型地圖event

解主線 可以順手幫你開埋地圖 (特別係有d位正常好多怪好麻煩 但主線就冇怪 )

4.解埋其他騎寵

5. 解完有時間當然可以 玩下fotm / raid 等 如果有機會既話

6.做傳奇武

7.探索地圖 玩下Jumping puzzle (基本上每張地圖都有)

之後當然仲有好多 e.g PVP呀 開skin整靚自己個人仔呀 等等 就咁都有排你玩
我想入坑長玩丫
我依家下載緊
想問下要入你地公會
我要入邊個SERVER
唔該曬你
你留GAME ID比我,我會加你入公會,入SERVER既話入JADE QUARRY

我想入 guild
係 sos
係咪要轉 server?
唔駛一定轉,留咗game ID加咗你先,我哋再傾
MartinTinTin.4370
不推文回覆推po大法
琴晚dl番
D控制仲係無過時,屌打ff14 先
諗住重玩法師
同埋會買dlc, 30usd 2個抵呀
有咩公會入
好似唔使買兩個, 去POF嘅cdkey, 之後就會送埋HOT畀你
但就真係只有兩個patch, 乜嘢都冇得送
去左邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞