[幫完人出外傳] 我死咗之後比人派咗去看守旋轉木馬

163 回覆
18 Like 2 Dislike
嚟到大結局 好想多謝一直幫細佬推文嘅巴絲打
如果冇你地幫手推文支持 我諗我棄咗故好耐
而呢個系列亦都會到此為止
如果對於呢個故有乜疑問嘅 歡迎留言發問!

再一次多謝大家支持 我地有緣再會

其實主角係係到不斷咁loop ?

btw個故其實好正 ,下個故再見?

多謝支持

冇錯
即係佢做幾多野 佢死呢件事只會透過另一個方法發生係佢身上
而改變咗第一次 就會有第二次 如此類推
點都好 多謝你支持 我記得你幫我推咗好多次

多謝支持

巴打繼續加油!寫多啲文
點解kate又唔洗死
岩岩開始睇 留個名支持下先
高質
點解kate又唔洗死

Kate嘅死係佢自己造成嘅死 並唔係上天安排嘅死
所以佢先可以比地府安排重生
需要唔洗死 但佢嘅重新係有限制
希望我嘅解釋你會明白

多謝多謝
岩岩開始睇 留個名支持下先
高質

仲有個前傳 有興趣可以睇埋

冇錯
即係佢做幾多野 佢死呢件事只會透過另一個方法發生係佢身上
而改變咗第一次 就會有第二次 如此類推
點都好 多謝你支持 我記得你幫我推咗好多次

好睇嘅故係值得推
推多幾下你都肯作好啲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞