《重發》[喪屍/人牲/有甜]- 屍•家•馬鞍山(逢一至六每日更新)

1001 回覆
260 Like 13 Dislike
又係呢啲位停
又係coco中獎
幾時攞支槍出來
又係呢啲位停啊仆街
其實男主有邊次有用
講到話已變種,但幾時爆過sffd,定我已經唔記得左
屌你老母咩男豬腳 一早應該搵野打柒佢啦
明知自己無光環都仲要on99徙手反擊
又老強,花生代理品牌嚟㗎
拔碌炮出嚟啦
個故仲有幾耐完?
說好的喪屍呢
已經變左用喪屍做背景嘅甜故,淨係掛住扑野、老強,故事進展極度緩慢
條友係咪變種黎,被士巴拿打都無乜事嘅
追到live左 樓主感覺整篇開頭是挺好看,但現在好像整天扑野 沒有了屍故的味道,希望可以更改一下不要太多扑野情節 謝謝
Agree
唔知點解無左懸疑感同逃生感
射篤野落個男人度可能即刻死
coco
追到live左 樓主感覺整篇開頭是挺好看,但現在好像整天扑野 沒有了屍故的味道,希望可以更改一下不要太多扑野情節 謝謝

喪屍
人牲
有甜

喪屍只係其一

不過都係覺得屍故講返多少少屍好啲
想問Karen去左邊成個無左影既 係咪我miss左啲野

當日幫男豬出完火 比韓國仔捉左去做性奴

當日幫男豬出完火 比韓國仔捉左去做性奴

然後就從此消失 男主提都無提過幾時出返Karen
之前有巴打講個冇乜甜,所以重手加多咗。
放心,嚟緊chapter 91 同 92 之後,就成20幾個 chapters 都會冇乜甜㗎喇。

Between,Karen 未死,不過只係會喺較後嘅劇情出現返。
之前有巴打講個冇乜甜,所以重手加多咗。
放心,嚟緊chapter 91 同 92 之後,就成20幾個 chapters 都會冇乜甜㗎喇。

Between,Karen 未死,不過只係會喺較後嘅劇情出現返。

20日咁多
其實甜呢樣野就有好過無,我又唔覺得好多甜
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞