《重發》[喪屍/人牲/有甜]- 屍•家•馬鞍山(逢一至六每日更新)

1001 回覆
260 Like 13 Dislike
Chapter 83 - 魔鬼的接觸

我決定相信我的感覺。

「唔洗喇,等我返去同我啲朋友商量吓先,再傾!」説著我已經返回我的單位,準備把鐵閘打開。

幸好,他並沒有追出來。

回到單位之後,我便立刻關閉大門,下意識把防盜鏈也鎖上。

「出面,有喪屍呀?」突然的聲響令我嚇了一跳,剛才進來時實在太過驚慌,根本沒有為意 Coco 已經坐在梳化上。

「做乜嚇到鼻哥窿都冇肉呀?」Coco 對我的行為覺得奇怪。

於是我如實向 Coco 道出剛才所見。

「阿 Roy 你係咪好得閒呢?無啦啦嘢埋啲怪人!你唔顧吓自己,都顧吓我哋倆個女人仔吖!過咗咁耐,你仲覺得有人咁單純,毫無私心咁一齊對抗啲喪屍呀?」Coco 有點生氣道。

「你話我話啦,啲男人就算肯幫手,都係基於佢哋最原始食嘢同生殖嘅慾望。更何況,而家正正係佢地可以將慾望發揮到極致嘅時候... 所以如果比我揀,我情願搵番琴日救我哋嗰個女仔好過,起碼唔洗擔心比佢攪吖...」Coco 續説。

「我都想搵番佢,不過我都唔知佢走咗去邊!至多聽日一天光就出去碰吓運氣喇。係呢,Carey 佢點呀?」我問道。

「佢冇乜嘢,話想自己靜吓喎...」Coco 突然向我的手臂打了一下,「最衰都係你,人哋守身如玉咁等男朋友喺外國返嚟,你唔該都冇聲就將佢嘅第一次攞咗去,傷心死佢啦... 佢男友對佢好好㗎,最難得佢又肯結咗婚先會曳曳... 而家攪成咁,我諗佢一定憎死你!」

「喂,你都知唔關我事㗎啦!」我心感無辜地説。

「我唔知你呀!當初你又話照直講,突然又講啲唔講啲,我唯有就住你講咁衰囉,唔係點連戲呀?」Coco 怪責著我。

「如果你依家後悔,咪入去講返個真相比佢聽囉!可能佢會原諒你呢!」Coco 提議著説。

「唔喇,當初諗咗咁講,就遇咗要自己受。佢都係女仔嚟,咁樣講好似易接受啲...」我解釋道。

「隨便你!」Coco 好像有點不滿,「咁你嚟緊諗住點?」

「我想返健康院搵番細佬先,如果情況許可嘅話,就去搵埋琴日個女仔...」我道出我的計劃。

「我覺得個女仔唔係咁簡單,佢可以一個人喺咁嘅環境下生存,仲有一種久經訓練嘅處事手法,所以佢一定唔簡單。」Coco 托著頭説道。

「你見得佢嗰一陣,點會幻想倒咁多嘢㗎!」我雖然口中質疑著她的説話,但其實我亦曾經想過這問題。

「女人嘅直覺,唔信就算!不過你要小心啲...」Coco 提醒著我。

「咦?妳擔心我呀?」我不忘取笑她一下。

「你慳啲啦!你要嘅真愛係入面,我講咗你唔係我杯茶㗎啦!我廢時你連累我咋!」Coco 突然又恢復認真地説道。

之後我們亦有討論,在車隊中發現到強哥用過的貨車,但由於掌握的資料不多,現階段我們只有小心防備。

入夜後 Coco 凖備了一餐簡單的晚飯,由於要小心避免被人發現,我們只是開啟了一些基本的燈光作照明之用。

Carey 亦有離開房間用膳,由於燈光暗淡,她又不肯跟我同枱吃飯,我無法看清她的面容。但感覺上,她應該沒有大礙。

飯後她們各自返回房間,我亦理所當然地當起廳長來。

不知道睡了多少時間,忽然被數下急速的門鐘聲吵醒,看看電話,時間是凌晨一時正。

我在梳化上爬起來,然後在防盜眼窺看,門外站著的是隔壁的男子。

Coco 和 Carey 亦被吵醒,我示意她們靜靜返回房間。

我檢查確認防盜鏈繋穩之後,便打開大門在門隙中與他交談。

「喂,兄弟,有冇計傾先?」男人説話直接了當。

「咁夜喇,有咩都聽日先講啦!」我想把他打發。

「你同啲 friend 傾成點呀?啲喪屍喺夜晚冇咁活躍,如果出去就要行㗎喇!」他説著。

我對他得知喪屍的弱點有些驚訝,但他剛才不是説過因危險而沒有離開單位嗎?還是他之前曾經遇過喪屍,之後才逃到這裡?

這個人相當可疑。

「都係唔喇,我哋走咗一日都好攰,都係聽日先再決定啦!」説著我便想把大門關閉。

「啪」不知何時,門隙被放置了一條鐵枝把門堵住,令大門沒法關閉。

我連忙蹲下打算把鐵枝拉出,冷不防男子已經把外面的鐵閘拉開。

「碰!」就在我差不多把鐵枝拉出之時,木門已經被男人大力用腳蹬開,防盜鏈受不住衝擊斷裂。而我則被開門的衝力撞得頭破血流,跌坐在地上。

「哈哈,你哋究竟係行得攰,定扑嘢扑得攰呀?仲唔乖乖哋叫你條女出嚟?哈哈哈...」血流披面的我,彷彿看見一個惡魔,驟然出現在眼前...
支槍呢?
又準備扑野
又嚟
打柒佢啦屌

coco表示:屌你作者又係唔通我比人搞啊屌
打柒佢啦屌

打柒佢啦屌

每日一篇咁樣好難頂
打柒佢啦屌

應該都係搞carey 架啦
佢比男豬中出左 會變屍咬鳩佢
打柒佢啦屌

應該都係搞carey 架啦
佢比男豬中出左 會變屍咬鳩佢

應該係俾男豬感染左之後.再俾其他人中出就會變屍
加速
定係男主角俾人餵春藥
出文啦
補出星期6篇文未先
定係男主角俾人餵春藥

呢個可以 逼佢屌自己細佬/強哥
講:我...我想要啊~
強哥:屌你老母
Chapter 84 - 惡魔

事出突然,我的所有武器都不在身旁。

「呀~」得勢不饒人,已經進入單位的他,向著我肚子又是狠狠的一腳。

屋內的燈光也被他全部打開。

「出嚟啦淫婦,妳係咪要我打死你條仔先肯開門呀?妳而家唔出嚟,我到時一腳踢開度門都一樣㗎咋,哈哈哈!」

「叫到拆天咁,叫到隔離屋都震埋,快啲出嚟比我見吓你個淫樣啦!」他説罷又是狠狠的一腳。

我已經毫無反抗能力了。

「啪」房門的門鎖被扭開。我依稀看著,被打開的竟然是主人房的房門。

「求吓你,唔好再打佢呀!」Carey 懇求著説。

我完全意料不到這個結果,對我應該恨之入骨的 Carey,為什麼會反過來開門去救我?

瘦小的 Carey 頓時被男人揪起,然後狠狠地拋到梳化上。

「哈哈,睇妳個樣成隻純情小羔羊咁,估唔到可以叫得咁銷魂喎!」男人咆哮著説。

「阿 Roy,對唔住,Coco 話曬比我知喇...」Carey 已經哭成淚人。

男人興奮地把自己的衣服撕開,露出健碩的肌肉。

可憐的 Carey 再次被揪起,T恤被粗暴地撕開,淺粉紅色胸圍瞬間被拉起,露出兩顆微紅的小櫻桃。

我用盡力向他們爬近,但身體發出劇烈的痛感,令我舉步為艱。

Carey 的運動長褲及內褲都已經被粗暴地撕碎,男人再次把她摔在梳化上,然後脱掉褲子,那醜陋的巨物隨之而彈出。

軟攤在梳化上的 Carey,只有無力地把敏感部位遮蓋,滿臉淚痕的等待著,即將要發生的恐怖事情。

為什麼?為什麼她要走出來承受這一切?

「放開佢!你要攪嘅話,攪我!」Coco 不知何時已經步出客廳。

「呵呵,原來你玩一王雙后,便怪之得你玩得咁 high 啦!放心,我屌完呢個小妹妺之後,再慢慢招呼妳,哈哈!」説著他已經準備好提槍上馬。

「小妹妹有乜好玩喎,個胸又細,又冇嚟反應。今日你咪聽到好 high 嘅,嗰個係我嚟㗎!嗱,你睇吓,我係咪正好多先?」Coco 説罷主動掀高了她的T恤,原來她內裡真空,露出驕人的雙乳。

「啊~嚟啦~仲諗?」Coco 自己搓弄著乳房挑逗著。

「又好,等我屌咗妳嗰淫婦先!」男人説罷,再把 Carey 拋回梳化上。

Carey 狀甚痛苦,但仍努力向著一個目標爬過去。

此時男人已經飛撲並壓在 Coco 上面,一手搓弄著乳房,一手正在解除她的最後防線。

不行,我不可以再令她們受傷害。這點小傷根本不算什麼!

我用力從地上爬起,然後走到他的背後,向他脖子箍緊。

豈料他的氣力實在大得恐怖,在脖子被控制的情況下,仍然能向後仰把身後的我壓住。我的手亦在身體被壓的情況下,失去了箍緊他的力量。

擺脱控制的他,向跌在地上的我胸前補上一腳。我彷彿感受到胸骨發出的悲鳴,痛得我差點昏死過去。

「哈哈哈,廢柴!正廢柴!學人做護花使者?慳啲啦!」男人已經陷入瘋狂。

「噹」Carey 忽然拿著士巴拿向男人的頭顱擊去,但可能是衝擊力太大,Carey 未能把士巴拿握緊,在它擊上男人的頭顱後,應聲跌在地上。

「呀... DLLM 吖,好 L 痛呀!」我依稀的看見,士巴拿只對他造成了輕微的紅腫。他摸了摸傷口後,便回頭遷怒於令他受傷的 Carey。

男人揪起 Carey 便是一巴,「八婆!你想死呀嘛,我依家就送妳歸西!」

Carey 被男人推至牆邊,然後脖子被他的手牢牢掐著,Carey 雖然不斷掙扎,但她根本無法從他那強壯的臂彎中掙脱。

此時 Coco 已經拾起士巴拿向男人衝去,由於身高所限,她只能向他的背脊攻擊。但是她的氣力不大,在男人的背上造成有限的傷害後,便也被他牢牢地捉住。

另一邊廂的 Carey 已經沒有反應,雙手無力地下垂著...

Coco 右手被男人捉著後,便手腳並用的掙扎以求逃離魔掌,可惜徒勞無功。

「嘿嘿,靚女唔洗咁心急𡃓,我而家就招呼妳喇...」説罷他便放開已經沒有反應的 Carey,騰出另一隻手向 Coco 襲去。

Carey 失去了支撐後,便軟攤地跌坐在地上。由於她的頭顱已經無力地下垂,我無法得知她的情況。

Coco 的情況都不容樂觀,她只是不斷的掙扎去守住那最後的防線。

男人亦好像失去了耐性,向著她的肚便是重重一拳,Coco 大叫一聲後,便沒有再作出任何掙扎。

「撕~撕~」結果,Coco 下身的最後防線也終於被撕破...
磨牙啦
跟親男主既女仔都無咩好下場
又冇文
唔該快啲
睇返隔離個喪屍故男主勁好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞