【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(11)

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
Google 已經話俾大家知, Sony 係無做錯到

上下大下巴係岩既
部4GB RAM 5x 裝返個背蓋上去之後,跑分多左成萬出黎

cpu問題?
唔知發生咩事呢
粒掣我覺得接受到
你覺得有咩問題
咁貴買水貨怕跌壞唔知點整
唔係掛
點解要抄iphone, 好失望
抄又抄得樣衰過人,等下年Pixel 細機算
你係覺得唔就手?
我覺得係除咗佢feed back震嗰下 係feel到係機下巴個位震之外
都冇乜野 幾innovative

如果佢震可以做到粒制個位震會好好多
但冇乜可能放到咁多個motor/vibrator
頂多係叫抄essential phone姐
有冇人記得

https://twitter.com/evleaks/status/994585799235600384

Besides the Pixel 3, Pixel 3 XL, and second-gen Pixel Buds, a reliable source tells me -- with high confidence -- that Google's fall hardware event will also introduce a Pixel-branded watch. Have a great summer!

就手既

只係power 制 同 volume 個力度feedback 唔同既

volume 好難撳
wear os未成熟 唔睇好
好似連心跳不正常warning功能都冇
居然係咁
要靠第三方app先有呢個功能
佢出wear os 個陣apple watch 都未出

依家等睇google 點"參考"啦
pixel watch算9數啦,就算用Snapdragon 3100又如何,咪電量由垃圾變到頂到下

一個bug 成年先fix到
https://www.androidpolice.com/2018/08/08/android-pie-finally-fixes-wear-os-phone-audio-bug-10-months/

個Google fit垃圾到極點
google條印度佬ceo淨係掛住推ai 掛assistant

基本上Google唔變商業模式都唔好期望佢既hardware產品去到Apple level
成日話Essential第一第一,真係想問有幾多部係似Essential而唔係似iPhone?
依加入 pixel xl 2 會唔會唔理智
如果你依家部電話仲用到嘅話咪等pixel 3 出咗先囉
今年skip Pixel 3, 希望隻Pixel Watch 好好睇睇啦
老實d, Essential 個背都唔係靚
前後都核突到嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞