【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(11)

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
睇款呢隻應該係s8 個隻全膠貼, 痴完有冇白邊?

同埋氣泡係咪好難推?
中間層膠夠厚,冇白邊。塊貼係硬身,d泡要俾少少力先推得走,還可以嘅
係s8隻全膠黎
即係點 同iphone嗰d有乜分別
呢隻全膠係自s8開始有既產物,因為蘭mon原因 隻膠水會實好多
想問下個輸入法點用返香港字?即係打個“新”字就有個“聞”字你㨂 而家變哂台灣,打個“新”字就出新北市,又多口語
原來係要set粵語

Google store pixel2xl unlocked 849 to 749
仲少過15%code 不如唔好平
基本上佢半年前較過晒啲Color Profile已經好好多
長年keep用緊Boosted
反而用Saturated睇到眼殘
波浪紋喺有燈照住嘅地方好似室內影相先有機會出現
只佢個Shutter太快快過燈膽個閃爍
正常有開HDR唔太影響你影出嚟個效果
呢到冇Google內部員工 點會有人知
仲要問一世咁耐嘅野 更加唔會有人肯定到
多負評係想你問野前自己用下個腦諗下先
60Hz 相機同 50Hz mains 照明嘅結果
Blue Shift其實日常用唔覺 係頭批貨先大問題
同埋波浪紋就算存在影相唔會好覺 但拍片就
用Boosted先似返以前用sony mon色
已經係華強北搵到pixel 3 pixel 3xl 既貼

pixel 3 曲屏?
我屌...
Nexus 5X 再戰一年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞