【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(11)

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
係呀,好多問題,3年得security update,垃圾嚟,唔好買
其實上面都po過張update lifespan圖
Pixel 2係三年OS同Security
Pixel係兩年OS 三年Security
三年已經係所有Android入面最好
做咩姐你
唔好意思借個位, 有部 Pixel 2 128GB 多咗出嚟, 有冇巴打有興趣

99.9% 新 , 全機無花, 已貼玻璃mon貼, 只係買咗一個月到(英國買), 已升Android P DP3

正式嚟講只係玩咗食雞幾個鐘

tg: mb2022
你而家用咩機?
搞咗幾日搵到friend幫我送過去加拿大維修,有埋RMA number,以為應該冇問題ok啦

結果原來郵政局同速遞公司都因為部機入面有粒電池而唔肯送

依家問緊Google可以點,希望唔使出去整
問下fredex or DHL, 記得其中一間可以
打電話問話唔得,不過上網睇兩間公司資料又話得

如果手機鋰電池係UN3481 - PI967 Section II
Fedex - 簽一張declaration form
DHL直頭冇requirement

媽呀好亂
直接去問啦 我搵其中一間寄過iPhone 都得
我搵dhl trade過部6p返去google
用過 FedEx 寄返美國整
你填返份 form 就得
有咩唔明直接問職員 佢一定答到你
請問巴打仲有無codes
想買機
https://t.me/Westwing123
我得一條code, 已經俾左巴打。可以問問其他巴打
唔該晒巴打
請問仲有無其他巴打有code?
感激不盡
https://t.me/Westwing123
試下得唔得
Promo code: B-YS5UPGVWIB4C70K950Z2NUQ
用到呀
連登有愛
多謝巴打相助
XL2
部一代收左皮 (無聲同開用mic app會彈)
用緊csl續約送部紅米頂住先

諗緊都係接受現實轉會iPhone
定等Pixel 3
Pixel 3有無消息係邊間廠代工?
Foxconn
今個禮拜出DP4上唔上好
要code就自己拎啦,啲frd一係等緊se2一係等pixel3無人要
出先算
六月最後一個禮拜啦 點會唔出
等咗好耐 成個星期都期待緊
btw 原來Android O少P一個DP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞