【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(11)

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
買嗰時要check清楚,好多都係跌到d角同埋mon好花
我都今日收到15% coupon code, 有冇人要?

利申:自己會有50 蚊,如果有巴打用個code 買pixel 2
部Iphone 冇晒位想轉會黎Pixel
有冇人Iphone 轉過黎? 要改銀行app d touch id 密碼會唔會好麻煩
轉你就轉啦
如果iPhone你都覺得唔煩
Pixel一定唔會煩 係咁
轉密碼都煩
用返iPhone啦屌
過WhatsApp data果啲仲煩
其實我都決定左轉
而家唯一考慮就係驚Pixel 2xl 個mon 有問題
好煩惱等唔等埋pixel 3好
pixel 3好似用lgd oled
唔知有冇問題
聽聞上面有人有pixel 2 15%off code
我自己用緊2 XL,係有blue shift 問題,但正常人跟本唔會打斜部機用
新幾批問題冇咁大
Google量度程式Measure更新至2.0 支援所有ARCore裝置 即大部分旗艦Android手機

https://www.thealpha.app/2018/06/measurebygoogle.html?m=1

In Google We Trust
想要code入部細機
我想問如果自己訂既話揀咩地區好?
但而家唔係香港開唔到telegram account
US
用緊部電話壞壞地,等唔切pixel 3啦
諗住係US google store買pixel 2
仲有無人有pixel 2 15% off promo codes
https://t.me/zxcvb0920
我有,已經telegram 巴打
Nexus 5x用家
早幾日部機死咗
個mon有時黑晒畫面
有時show到Google個icon
之後個mon就有好多條彩色線 又有三角形咁
之後部機就係咁響通知個音效
差電有時有紅色led閃閃下
有冇巴打知係壞咩
點解你部5X捱到咁耐
唔會
想問下大家有無用mon貼
os都有三年
我都仲用緊5x 想捱到年尾換pixel3
因為換咗底板
我部5X半年就準時死底板 垃圾LG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞