【親生仔】Pixel/Nexus系列討論區(11)

1001 回覆
23 Like 11 Dislike
pixel依家仲有冇咩大問題?
日前外國知名網站 Android Police 編輯 Ryan Whitwam 表示 Pixel 2 XL 的疏油層非常差 – 磨損速度要遠遠超過其他手機,更大的問題是並非全天候頻繁使用的情況下出現。

essential phone都係
1呢
收皮啦 Twitter啲人屌Android Police啲staff定期抹吓電話都懶
呢D加個mon 貼都已經搞掂
連Google都要做deadline fighter
?
點解冇廠商出五时全屏手機?
五时全屏手機 機身再細過pixel 1,2
今日suppose係最後一日會出dp4嘅限期
因為唔計DP4 仲有一個DP就要交功課
btw 七月前都唔算遲
估佢都唔會weekend開ot啦
應該今個version會加埋digital well-being落去所以workload大咗
我都覺
btw deadline應該係聽日? US time
有冇爸打用緊Pixel 2 XL同我一樣拍片、ig story同WhatsApp錄音無聲,但tg、line就錄到音?
唔通真係要寄過去美國Google
1cm 厚要唔要?全屏機變咗要所有零件都放係個 mon 下面,再不斷疊落去。。。

Xperia Compact 系列全部至少 1cm 厚
Oppo Find X 6.42" mon 都 9.4mm 厚,仲要唔係 16:9

再加上人類愛大 mon,細 mon 無市場,出完無人買。
加上愈來愈多功能多左部件,位愈來愈少
Pixel 3好撚完美
pixel3
XL
啱啱係mk見到個女仔用pixel 2 xl,仲要係熊貓機
最近入左 pixel 2 , 我想問係咪個個Camera 係室內燈光影相會有 banding
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞