【颱風追擊】1804號熱帶氣旋 艾雲尼 EWINIAR(05W)#2

1001 回覆
73 Like 13 Dislike
現今香港教育就教你呢d咁既人出黎,可悲
共產黨思維,睇你都係仲讀緊書
觀塘開始暴雨
荔枝角狗狂屎中
不得不承認連登會員質素真心低
呢到某D 人又真係好敏感既
講真你見到人地問on9問題你可以唔答
但冇可能唔比人問
呢到都係一個公開討論區黎 自然乜人都有
你如果想追求返比較有深度既討論
可以搵一個私人既平台進行比較高水平既討論
但討論區好多時都係庸俗之輩比較多
自然緊係好多人問 聽日會唔會八號呀 唔想返工呀
佢可以問 呢個係佢既權利黎
你地亦唔需要上哂身咁狂屌
你地既受眾根本唔係佢地
有時大家體諒下就唔洗咁多磨擦
你=稱呼
你老母=稱呼
雞=稱呼

所以 你=你老母=雞=稱呼
咁你應該知道我想講乜野
天文台應該要頒個獎俾你地啦
最on9就係香港放假個機制仲係依賴天文台
返工又好返學又好冇天氣警告之下放假咪當你無故缺席囉
不如下次有人問就直接講100%會掛8號啦
唔洗引戰又打發到班伸手黨
唔止呢樣同飛唔飛到
仲到水浸都只係黃雨、痴線咁大雨(風)都只係黃雨(三號)
自己唔知有無八號,有無黑雨
又想問人地人地識答,人地唔答就老羞成怒
人唔笑,狗都吠啦
我覺得要討論下香港暴雨警告機制同停工停學準則仲有意義
其實你真係好撚煩 下下起曬鋼quote一大段野
一兩次咪夠 最影響追風追po其實係你 根本唔理問有冇8號既人自然冇罵戰 無視佢佢自己都無癮走啦
仲有 叫下唔好打風都唔得? 同我地叫下要打風一樣姐
有人想打 有人唔想打 唔好矯枉過正啦
見到就答會掛8號,等大家開心下
今年第一個風
姐係一問有冇八號就應該即block
答:一日未散一日都有機會
緊係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞