【颱風追擊】1804號熱帶氣旋 艾雲尼 EWINIAR(05W)#2

1001 回覆
73 Like 13 Dislike
屌你老鼠,咁你地自己成日拎一大炸數據出黎討論又點點點,又貼曬圖,又話個風會點行邊面幾時升lv幾時降格

咁其他人唔識入到黎咪覺得你地好神好專業囉
有時都睇唔過眼你地班追風撚
人地問下又要俾你地屌
問下d圖咩黎點睇乜黎又話唔信中學無教

都痴撚線,係唔撚係依家個個讀完書都上知天文下知地理十項全能樣樣皆精架?

你估個撚個都好似你地咁得閑一味捕撚住個風咩
問波打去天文台啦
要問超級電腦嘅嘢問普通人
邊答到你
點解唔可以問?
對氣象有認識的人先識睇預測報告
呢到d人痴架麻
上一個post有個仲個話個post係佢開
佢有權話事喎

屌佢老味攪撚到成個小學雞咁
講明答你唔撚倒, 仲問幾時掛幾號波做乜鳩?
唔好理佢啦
我都已經唔想理佢
同佢講野氣都曬

總之見到呢d問題就答聽日一定八號啦
佢地都係想聽呢個答案姐
天文台會在明日視乎本港風力變化來決定更改熱帶氣旋警告信號。市民請在明天出門前留意最新天氣消息。

未見過呢句 搞到打工仔訓唔著
天文台會在明日視乎本港風力變化來決定更改熱帶氣旋警告信號。市民請在明天出門前留意最新天氣消息。

未見過呢句 搞到打工仔訓唔著

大交合今次係咁戴頭盔喎
沿岸橫掃唔出奇
你地下次開post個名加埋小圈子,禁止無氣象學識既人入黎啦
預左聽日要返所以無熄機
1900 eeeee

Ok?
呢到d人痴架麻
上一個post有個仲個話個post係佢開
佢有權話事喎

屌佢老味攪撚到成個小學雞咁
講明答你唔撚倒, 仲問幾時掛幾號波做乜鳩?
屌你老鼠,咁你地自己成日拎一大炸數據出黎討論又點點點,又貼曬圖,又話個風會點行邊面幾時升lv幾時降格

咁其他人唔識入到黎咪覺得你地好神好專業囉
有時都睇唔過眼你地班追風撚
人地問下又要俾你地屌
問下d圖咩黎點睇乜黎又話唔信中學無教

都痴撚線,係唔撚係依家個個讀完書都上知天文下知地理十項全能樣樣皆精架?

你估個撚個都好似你地咁得閑一味捕撚住個風咩
你地下次開post個名加埋小圈子,禁止無氣象學識既人入黎啦

原來問掛唔掛波係等於問氣象知識
喂搞清楚先 有人問學術既野大把人認真答。係問掛唔掛8號先比人屌(雖然我唔贊成屌人) 咁係咪要自己檢討下問題既quality先啊
1900 N0.1

準備login
可以向東就好了
可惜向北
而家似乎係你好得閒一味jer住個學術post囉
仲有,我地討論圖同數據,使撚理你睇得順唔順眼
要屌你就屌你,使同你擇日?
其實就算上LIHKG有人答你話會8號又點

平時10個有9個都知道網上D人9 UP扮專家信唔過啦, 點解到打風又咁唔理性想聽人9UP分析呢 ?
我地好歡迎唔識氣象既人入黎問,除左問幾時8同飛唔飛到
條向北路經由湛江移到陽江
我好撚肯定你條柒頭現實係一個毒撚黎
想問點解今次個風移動路徑咁奇怪又慢
唔係通常雙颱風先會咁
追左個post一段時間,根本唔洗同班友講到咁複雜
用貼地啲說法,其實答你打到/打唔到係冇意思
即係研究結果得出會打都好,「港共」政府係都唔撚掛你吹鳩得佢漲呀?你有咩數據可以話大交合講大話?香港同澳門向來掛唔掛都係睇市況架啦同實際天氣有撚關係咩 往年咪試過假期有個波廢到雨都冇一滴夠膽死掛個八號上去,問果啲都唔知係咪第一日返工
lm
Whatever you like
反正邊個柒,呢度一眼就睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞