【颱風追擊】1804號熱帶氣旋 艾雲尼 EWINIAR(05W)#2

1001 回覆
73 Like 13 Dislike
收皮啦戅鳩仔 乜撚野叫唔想返工就quit左佢
唉算 唔記得左你係靠老豆老母養冇人理既毒撚
0400 N0.1
所以話你自我中心到呢, 無藥可救。
點? 做埋道德撚而家好威威?
你老母 如果係出面一般情況你的確冇乜點錯,但你而家係死入入地個science lab到鳩叫有冇magic plan ,唔係想比人圍屌係乜?
講左n千億萬次, 學術post , 講天文講地理講科學,唔係講呀邊個明天需要做o的乜。更加唔係因為明天阻你要屌閪而改變天氣,也無法改變。

咁撚大個人連係乜野場合用乜態度去處事講乜野都未識,仲話尊重人? 你返入呀媽個西到重練啦。
緊係覺得已經正式收左皮
次次入後諗住睇下圖學下野
唔夠一兩頁又一個問會唔會8號
有冇8號撚知咩 大雨到仆街都可以係黃雨 冇風都可以試過8號

會8號天文台都會早幾個鐘講預計幾時掛 問黎都多9魚
硬係覺得已經正式收左皮
啲撚樣好撚煩 上天文台睇啦仆街
屌 諗住入黎睇下討論D咩都可以有罵戰
明明都寫到明預計成朝都3號 都可以問一餐
都係個句, 咁你死入人地個science lab問問埋小學雞野做乜柒? 未夠資格學咩人入大學?其實呢到冇人反對唔識要問,但連學習都唔想, 只求結果,仲要係一個根本冇人可能肯定答到你o既結果,咁o既態度,唔比人屌才怪。
青衣開始有番D風同落雨
條強雨帶唔知掃唔掃到上黎呢
睇黎朝早會橫風橫雨
其實人大左,真係唔好成日望八號同黑雨,好撚陰公。

咁唔想返工咪攞下 AL囉,同埋怕返工怕成咁,做野都幾苦下。

細個讀書就話,大個知道用人地痛苦黎換日假,唔係咁好受。
其實點睇 啲人成日講8中幾 係咪睇每小時最高陣風 如果8個站有3-4個係烈風程度就會掛8號波?
啲雨好密好大粒
啲雨好密好大粒

好大聲 好正
中西區得小小風
傻西, 打個風我要停工起碼唔見十數萬, 但未係呢個post 出過半句聲,只係靜靜學野。叫人收皮冇問題,收到先得架?
我成日都屌鳩o的癈柴唔想返工咪辭撚左佢, 點呀? 窮就要捱架啦? 定係想個天就哂你?

邊個戇鳩都未知,哈!
將軍澳風平浪靜
依我印象
8中幾係指「8個有( )個站嘅風速達標」
同埋好似係睇average
不過當然,颱風本身嘅強度、位置都要考慮啦
仲未訓
香港近海平面處現正或預料會普遍受烈風或暴風從信號所示方向吹襲,持續風力達每小時63至117公里,陣風更可能超過每小時180公里,且風勢可能持續。
from wiki
老老豆豆 google 下都唔係好難姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞