【颱風追擊】1804號熱帶氣旋 艾雲尼 EWINIAR(05W)#2

1001 回覆
73 Like 13 Dislike
最仆街係搬埋放假,返工出黎講,呢到只係氣像,天文post. 同你想唔比返工揾唔揾到錢要唔要食飯無關。
原來你隻眼睇到雨量
可以答我邊區未?
一句說話?
成班人輪流每人一句就唔係「一句說話」啦
到整埋FAQ出黎又唔撚睇 淨係識問人「姐係有無8號」
呢條問題根本連天文台都答唔到啦 咁都唔係on9係咩
得啦 你咪繼續睇圖,睇圖一定顯示到水浸情況啦
將軍澳紅得啦
唔好理佢啦
咁我問下你有冇呀媽生? 如果有你呀包係咪做雞?
你都岸撚鳩 問來問去有冇8號,有冇假放,唔想打風,或做乜撚咁大雨。。

你老母即刻死撚左佢唔好做人,做神仙可能可以改變天氣。
咁你咪當人地on9講句野囉好冇呀?
係咪要衰撚到講句野都唔俾咁專制呀依家?
出咩暴雨警告係同水浸無關,黃雨都可以水浸
我一句都冇問過,你拿拿聲開tg group同你班追風專家圍爐啦,冇得追風你連你唯一價值都冇撚埋架喇,要唔係去追務站台叫連仔幫你地set到個post得你地颱風之友入得
吹雞入黎搞鳩氣象毒撚先 咁鳩串
我唔洗返工 等於細路唔洗返學
我唔洗返工 等於老婆唔洗返工
我自由姐 係咪等於全家人都係自由呀?
鬧人一打錯字咩霸氣都無哂啦
咁型既男人好吸引
而家咪屌柒緊你條on9 羅, 肯收皮未? 講撚到個風都走鳩埋都仲未肯知衰,係架啦kb8號呀,返工啦賤民!
企撚埋一邊啦你,講野九唔撚答八,有無d高質d既回覆架?
乜撚野有無呀媽生?你無呀媽生架?你石頭爆出黎架?
屌你老母依家問緊你呀,係咪一句說話都容唔到呀?

你地呢班人,最撚岩就係去香討/uwants個邊開post,個到可以set權限
lihkg同高登本質一樣,就係唔駛限制人地講野唔駛限制人地入post
屌你班柒頭依家係咪想帶起攪事攪分化?
唔出街都打開個窗望下啦柒頭
天文同氣象識唔撚識分呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞